d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kokkikoulu Espan ruoanlaittokurssi on ainutlaatuinen elämys

Keittiömestari Kristian Vuojärven luotsaama Kokkikoulu Espa järjestää ympäri vuoden  teemoitettuja ruoanlaittokursseja yrityksille, yksityisille ja jopa ammattilaisille. Perusajatuksena on valmistaa ruoka itse keittiömestarin opastuksella.

-Mielestäni ruoanlaittokurssi on myös mahdollisuus nostaa suomalainen ruokakulttuuri uudelle tasolle, sillä sisältöön liittyy ruuan lisäksi paljon muutakin. Kokkikoulussa opitaan uusien taitojen lisäksi kunnioittamaan raaka-aineita ja hyödyntämään niitä mahdollisimman monipuolisesti, jotta ei synny hukkaa. Ruuanlaitto on myös mitä suurimmassa määrin käsityötä ja tunnetta, joten uskon, että sekin välittyy kokkikurssien osallistujille.

Sisäinen mestarikokki esiin!

Ruoanlaitto on myös hauskaa yhdessäoloa, stressitöntä käsillä tekemistä ja erittäin palkitsevaa. – Haluamme, että ihmiset löytävät kurssilta tekemisen ja onnistumisen riemun. Tilamme on suunniteltu siten, että ruoanlaittaminen ryhmänä on helppoa, käytämme samoja aineita ja välineitä, joita kotikeittiöistä löytyy, ja suosimme suomalaisia, läheltä tulevia raaka-aineita. Jokaisessa meissä asuu mestarikokki ja yhdessä voimme houkutella sen esiin.

Meet the Chef: Kristian Vuojärvi

Kristian toimii Espan Kokkikoulussa yrittäjänä ja kokkikurssien vetäjänä. Hän on työskennellyt ravintola-alalla 15 vuotta mm. ravintola Luomossa, Chez Dominiquessa. Kristian on tuttu nimi myös Suomen Kokkimaajoukkueesta, jossa hän toimii tällä hetkellä joukkueenjohtajana. 

Varaa oma paikkasi Espan Kokkikoulun ruuanlaittokurssille osoitteesta www.espankokkikoulu.fi

Teksti: Mia Heiskanen

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös