Siirry pääsisältöön

Koe makumatka Italiaan pastan parissa – poistumatta Suomesta

Kesä tuo mukanaan hyviä uutisia pastan ystäville, kun Little Italy Festival saapuu Helsinkiin. Festivaalin yhtenä kruununjalokivenä kimaltelee pastamaailma, joka tarjoaa kattavan valikoiman italialaisia tuoreita ja itsetehtyjä pastoja. Tämä alue on pastan rakastajan paratiisi, jota emännöi paikallinen yritys, Pasta Factory.

Pasta Factoryn omistaja on intohimoinen yrittäjä Paola Chiodo. Chiodon omistuksessa on myös italialainen ravintola Vaelsa, joka on voittanut Helsinkiläisten sydämet aidoilla italialaisilla makuelämyksillään.

Käsityönä valmistettu pasta on täydellinen yhdistelmä tuoreutta, pehmeyttä ja täyteläistä makua. Jokainen suupala vie sinut pienelle makumatkalle Italiaan. Mikset siis pysähtyisi pastamaailmaan nauttimaan suosikki annoksesi: Saisiko olla ragu alla bolognese vai cacio e pepe?

Takaan, että festivaalin pastavalikoimasta löytyy italialaisen ruokakulttuurin helmet. Kaikki pastamme ovat luomua ja mahdollisuuksien mukaan seasta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

– PAOLA CHIODO

Pastamaailmassa festivaalikävijät pääsevät viettämään unohtumattomia hetkiä, sillä herkullisen ruoan lisäksi on vetonaulana pastan valmistuksen ammattilainen, Stefano Minnucci. Minnucci pitää oikean pastashown, sekä opettavaisen workshopin ja perehdyttää pastan tekemisen alusta loppuun, aina taikinan teosta värjäämiseen saakka. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maailmalla kuuluisuutta niittäneen ammattikokin oppiin. 

Pastan valmistus on todellista taidetta, ja viimeistään tämä kokemus avaa silmäsi sille, miksi italialaisen ravintolan käsintehty pasta-annos maksaa enemmän, kuin kaupan valmiiksi pakattu pasta.

Itsetehtyä pastaa.

Kun vatsat ovat täynnä pastamaailmassa vierailun jälkeen, on aika kurvata pienen ilmatäytteisen Milanon ohi ja ottaa suunnaksi italialainen tori. Torilta löydät aidot italialaiset raaka-aineet oman pastan valmistukseen. Valitse valikoimasta juuri ne jauhot ja mausteet, jotka tekevät sinun pastastasi täydellisen.

Little Italy -festivaali tarjoaa paitsi herkullisia pastoja, myös elämyksiä kaikille aisteille. Tämä on paikka, jossa voit kokea italialaisen ruokakulttuurin sydämen sykkeen, samalla italialaisten ja paikallisten liveartistien musiikista nauttien.

Little Italy Festival kutsuu sinut mukaan herkkujen luvattuun maahan ja matkalle pastan syvimpään olemukseen. 

Liput Lippu.fi – palvelusta tai suoraan Little Italy Festivalin verkkosivuilta www.littleitalyworld.com

Lippuhinnat

  • 1pv 22,50 €
  • 2pv 38,50 €
  • 3pv 48,50 €

Lisätiedot ja tiedustelut (englanniksi):

Tapahtuman perustaja Patrik Vespignani 

patrik@littleitalyfinland.com | +358 50 505 87 60

Lue myös