Siirry pääsisältöön

KitchenAid auttaa sinua pitämään uudenvuodenlupauksesi

Vuosi 2019 on juuri alkanut, ja terveellisemmät ruokailutavat ovat yleisimpiä uudenvuodenlupauksia. Lupauksien tekeminen on kuitenkin huomattavasti yksinkertaisempaa kuin niiden pitäminen.

Terveellisemmän ruokavalion noudattaminen onnistuu helpommin, kun kotoa löytyy KitchenAidin ruoantekovälineet, jotka mahdollistavat tuoreiden raaka-aineiden hyödyntämisen. Vastalanseerattu X1 High Performance -tehosekoitin, spiraalileikkuri sekä monitoimikone tekevät terveellisten uudenvuodenlupausten pitämisestä helpompaa.

X1 High Performance -tehosekoitin 

Tammikuussa KitchenAid toivottaa upouuden X1 High Performance -tehosekoittimen tervetulleeksi KitchenAidin tuoteperheeseen. Tehosekoittimen moottorin kolme hevosvoimaa (luit oikein – moottori on niin tehokas, että sitä mitataan hevosvoimissa) tekevät ruuanlaitosta näppärää ja hallittua. Tehosekoittimen vahva 4D-terä käsittelee vaivattomasti niin rapeat vihannekset, kovat pähkinät kuin tuoreet hedelmätkin. Tehosekoittimen tilavuus on jopa 2,6 litraa ja valittavissa on yhdeksän erilaista nopeusvaihtoehtoa sekä sykäystoiminto. Tehosekoittimesta löytyy sopiva toiminto kaikenlaiseen ruuanlaittoon ja sillä on 10 vuoden takuu.

Suositushinta: 679,00 €

KitchenAidin spiraalileikkuri

KitchenAidin ikonisessa yleiskoneessa on lukuisia toimintoja, joita voi hyödyntää ruuanlaiton eri tarpeisiin. Yksi valikoimamme tuoreimmista lisävarusteista on yleiskoneeseen liitettävä spiraalileikkuri, joka sopii myös muihin KitchenAid-tuotteisiin. Spiraalileikkurin avulla voit tehdä vaivattomasti spagetinohuita viipaleita kesäkurpitsasta. Kyseessä on erinomainen vaihtoehto pastalle, mikäli hiilihydraattien saantiaan haluaa vähentää tai noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Suositushinta: 199 €. Katso lisätietoja tuotteesta tästä.

Monitoimikone

Syksyn 2018 aikana KitchenAid lanseerasi uuden monitoimikoneen, joka on saatavilla kahdessa koossa -1,7 sekä 2,1 litraisena. Monitoimikone on varustettu monitoimiterällä, jonka avulla viipalointi, raastaminen, leikkaaminen ja pyreen tekeminen tuoreista vihanneksista onnistuu vaivattomasti. Ruoan valmistaminen itse ei ole koskaan ollut helpompaa! Monitoimikoneen mukana tulee lisäksi taikinasekoitin, joka helpottaa itse tehdyn taikinan vaivaamisessa – esimerkiksi mykyjä varten.

Suositushinta: 199 € (2,1 litrainen monitoimikone) ja 129 € (1,7 litrainen monitoimikone)

Lähde: http://news.cision.com/fi/pohjoisranta-burson-marsteller-oy/r/kitchenaid-auttaa-sinua-pitamaan-uudenvuodenlupauksesi,c2719643

Lue myös