Siirry pääsisältöön

Kansainvälisesti palkitulle Laplandia Vodkalle omat alkoholijäätelöt

− Luonnollisista raaka-aineista valmistettavan jäätelön samettinen koostumus ja hienostunut maku ovat jo nyt herättäneet alan ammattilaisten kiinnostuksen niin Suomessa kuin maailmalla, kertoo Laplandia Vodkaa valmistavan Shaman Spirits Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Sulkala.

− Tavoitteenamme on saada jäätelömme kauppojen ja ravintoloiden myyntiin laajasti Suomessa jo tämän syksyn aikana ja uskon, että palkitun vodkabrändimme ansiosta saamme jäätelömme helposti myös kansainvälisille markkinoille.

 Laplandia Vodka Ice Cream -jäätelöt ovat aikuisille tarkoitettuja gourmetjäätelöitä, joiden alkoholiprosentti on 4,9 %. Jäätelön makuina ovat Laplandia Vodkan maailmalla palkitut makuvodkat: tummapaahtoinen Laplandia Espresso, Lapin villimustikoista valmistettu Laplandia Bilberry ja Suomen arvostetuimmasta luonnonmarjasta eli lakasta valmistettu Laplandia Aureus. Kansainvälisillä laatupalkinnoilla palkittujen Laplandia Vodka -tuotteiden tyyliin jäätelössä maistuu luonnollinen aromi. Jäätelöä myydään 200 ml:n pikareissa.

Laplandia Vodka Ice Cream -jäätelöt valmistetaan erikoisjäätelöistään tunnetun Bad Santa Oy:n tehtaalla Turussa. Jäätelön valmistukseen käytetään puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja suomalaisia raaka-aineita: lähituottajien kananmunia, laktoositonta maitoa ja kermaa ja sokerijuurikkaasta valmistettua sokeria ja tärkkelyssiirappia. Jäätelöön ei lisätä teollisia sidos- ja lisäaineita.  Laplandia Vodkan tislaamo on tyrnäväläinen Shaman Spirits, joka on yksi Suomen vanhimmista tislaamoista. 

Laplandia Vodka -jäätelöiden korkeasta laadusta kertoo maun lisäksi myös jäätelön paino. Litra jäätelöä painaa noin 900 grammaa.

Lähde

Lue myös