d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kaikille yhteinen ”Illallinen Suomen taivaan alla”

Anttolan sataman rantapromenadille kauniin Saimaan rannalle on tuolloin katettu illallispöytä valkoisin liinoin. Osallistujat voivat ottaa mukaan omat eväät ja kutsua ystävät, naapurit, tuttavat ja tuntemattomatkin ruokailemaan yhteisen ruokapöydän ääreen.

Tapahtumassa mukana ovat myös paikalliset ravintolayrittäjät. Terassiravintola Poijussa on tarjolla barbecue-buffet illallinen, joka sopii mukaan otettavaksi. Kahvila-Ravintola Ninnissä puolestaan on myynnissä picnic-paketteja. Illan musiikista vastaavat Anniina ja Tuomas Korhonen.

Ennakkoilmoittautuminen vieraaksi illalliselle Anttolan satamaan tulee tehdä 6. elokuuta mennessä Katriina Noposelle, p. 040 578 1762.

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee kaupunkilaiset syömään yhteisten ruokapöytien ääreen. Ensimmäinen Illallinen taivaan alla järjestettiin 12.6.2013 Helsingissä osana Helsinki-päivää. Keskelle pääkaupunkia, liikenteeltä suljetulle Pohjoisesplanadille pystytettiin koko kadun pituinen illallispöytä. Siitä lähtien on Illallisia järjestetty Helsingissä, kunnes Suomi 100-juhlavuotena tapahtuman nimi muutettiin Illallinen Suomen taivaan alla – KAIKKIALLA ja se laajeni valtakunnalliseksi sekä ulkomaille Finnish Your Dinner -tapahtuman myötä.

Tapahtumapäivinä kuka tahansa missä päin maailmaa tahansa voi järjestää oman illallisensa, ilmoittaa sen tapahtuman kartalle ja kutsua mukaan tuttuja sekä tuntemattomia uusia ystäviä.

Lisätietoja valtakunnallisesta Illallinen Suomen taivaan alla -tapahtumasta:

www.facebook.com/suomentaivaanalla

Lähde

Lue myös