d-md-none
Siirry pääsisältöön

Lyydia – rauhallinen juhlatila luonnon ja meren äärellä

Yrittäjä Maija-Kaisa Kuoppala luotsaa Lyydiaa suurella sydämellä. – Olen kotoisin Ylitorniolta, jossa olen ollut nuoresta tytöstä saakka isän tädin kanssa järjestämässä kotikylän syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia. Juhlatila on nimetty mummoni Lyydian mukaan ja mummon reseptillä tehtyä hillakakkua ja mustikkapiirakkaa on tarjolla myös Lyydiassa. Tämä on todellinen rauhan tyyssija, jossa voi helposti järjestää oman näköiset juhlat olipa kyseessä häät, hautajaiset, syntymäpäivät, valmistujaiset, ristiäiset, pikkujoulut tai yritystilaisuudet. Ehdoton erikoisuutemme on oma kappeli, jossa voidaan vihkiä, pitää kastetilaisuus tai nimiäiset. 

Kaiken kattavat juhlajärjestelyt

Kuoppalalle on sydämen asia järjestää juhlat joustavasti asiakkaan näköisiksi. – Arvojamme ovat kestävä kehitys, ekologisuus ja luotettavuus. Tästä syntyy erinomainen asiakaspalvelu. Pitopalvelu Juhla Mintut valmistaa tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan ja heille on kunnia-asia, että tarjottavat ovat laadukkaita. Meillä on muutenkin hyvät yhteistyökumppanit, joiden kautta juhliin järjestyvät niin bändi, valokuvaaja, meikit kuin kampauksetkin. Lyydiassa onnistuvat myös intiimit, parinkymmenen hengen tilaisuudet. Voimme kattaa pienemmän seurueen pöydän erkkeriin, josta avautuu huikea näkymä suoraan merelle. Monimuotoinen luonto on muutoinkin ihan liki ja läsnä Lyydiassa.

Ekologisuus ennen kaikkea

Ekologisuus on Kuoppalalle tärkeä asia. – Käytämme Lyydiassa itse tekemiäni pellavaisia lautasliinoja, jotta voimme vähentää paperijätteen määrää. Suosin muutoinkin ekologisia ratkaisuja kuten kierrätettyjä lasisia karahveja muovikannujen sijaan. Lähiruoka on myös sydäntäni lähellä. Tarjoilut suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti, mutta pyrimme käyttämään lähituottajien ekologisia raaka-aineita, kuten vaikkapa ylitorniolaista savustettua poroa. 

Tutustu Lyydian juhlatilaan verkossa lyydia.fi tai kysy lisää lyydia@lyydia.fi, 040 538 3444.

Teksti: Mia Heiskanen

Lue myös