d-md-none
Siirry pääsisältöön

Joulupukin Pajakylä on auki vuoden jokaisena päivänä!

Joulupukin Lomakylässä koko perhe voi rentoutua ja nauttia herkullisista lappilaisista aterioista ja monipuolisista aktiviteeteista, mm. poro- ja koira-ajeluista, moottorikelkkasafareista tai lumikenkäretkistä. Makoisat yöunet saadaan laadukkaissa hotellitasoisissa mökeissä ja jo syksyn hämärissä pääsee ihailemaan myös revontulia. Kaiken kruunaa Joulupukki, joka on tavattavissa joka ikinen päivä. 

– Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme ainutlaatuisen ja rennon lomaelämyksen, joka muistetaan. Meillä onkin paljon kanta-asiakkaita ympäri maailmaa, kertoo yrittäjä Inga Pokka-Jääskö, joka perheineen pyörittää voimakkaasti kasvavaa matkailuyritystä.

Perheyrittäjä toisessa polvessa

Toimitusjohtaja Inga Pokka-Jääsköllä on pitkä ja omakohtainen kokemus perheyrittäjyydestä. Hänen vanhempansa perustivat napapiirille puoli vuosisataa sitten porontaljoista matkamuistoja valmistavan ja myyvän yrityksen.

– Kahdeksan vuoden iässä olin jo myymälämme kassalla. Koululaisena olin töissä kaikki lomat ja myös iltaisin.  Opin jo varhain, että raha ei kasva puussa ja sen eteen pitää tehdä töitä. Silti yrittäminen on aina ollut minun juttuni ja itsestään selvä uravalinta.

Hotellitoiminta siivitti kasvuun

Kymmenen vuotta sitten matkamuisto- ja ravintolatoimintaa tukemaan rakennettiin ensimmäiset majoitustilat Joulupukin Pajakylään. 

– Alalla uutena meidän piti tietysti tehdä paljon työtä sen eteen, jotta saimme matkatoimistot vakuuttuneiksi osaamisestamme. Nyt meihin luotetaan ja jo usean vuoden ajan Booking.comin arvioissa keskiarvomme on ollut yhdeksän, kertoo Pokka-Jääskö tyytyväisenä. 

Majoitustiloja Lomakylässä on 159 laadukasta huoneistoa, joissa jokaisessa on oma sauna. Vuodepaikkoja on yhteensä 600 kappaletta. Alueella on myös useita tutustumisen arvoisia ravintoloita sekä lahjatavaraliikkeitä.

Kaikenkattavaa palvelua

Joulupukin Lomakylään saapuva saa kaiken palvelun samasta paikasta. Lentäen tulijat noudetaan veloituksetta kentältä, samoin heidät kuljetetaan sinne lomailun päätteeksi. 

Yrityksen ravintolassa ja kahvilassa tarjoillaan herkullisia aterioita, joissa käytetään runsaasti aitoja lappilaisia raaka-aineita: poroa, kalaa, marjoja ja vihanneksia. Lisäksi läheiselle porotilalle on avattu ravintola, jonne järjestetään retkiä.  Siellä Lapin herkkuja voidaan nauttia aidossa ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Joulupukin lomakylä markkinoi myös lähialueen safariyrittäjien retkiä omilla sivuillaan ja niitä voi lisäksi varata vastaanotosta. 

Joulupukin lomakylä tarjoaa kaikkea, mitä unelmalomalta voi toivoa: laadukasta majoitusta, monipuolisia aktiviteetteja, mainiota ruokaa ja juomaa, shoppailua, Joulupukin tapaamista ja paljon muuta!

Lomakylään on helppo saapua, se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Rovaniemen lentokentälle on vain parin minuutin ajomatka, ja lentokenttäkuljetus on asiakkaillemme ilmainen.

Kuvassa yrittäjä Inga Pokka-Jääskö.

Lue myös