d-md-none
Siirry pääsisältöön

Iloa joulusiivoukseesi More Joy -keittiötuotteilla

Pian on aika hiljentyä läheisten kanssa viettämään rauhallista joulunaikaa, mutta ennen sitä on ympäri Suomen koteja edessä vuotuinen joulusiivous.

Suomalaisena design-tuotteiden valmistajana missionamme on tuoda iloa arkeen kauniiden ja leikkisien kuosejemme välityksellä. Pohjoismaiset kuosimme tuovat ulkonäöllänsä eloa ja iloa kotiisi, ja innoittavat sinut käärimään hihasi arjen askaria varten. Siivouskin voi olla iloinen asia!

Kokoelmamme tuotteet ovat pitkäikäisiä ja tehty täysin kierrätettävistä sekä biohajoavista materiaaleista. Pidämme huolen siitä, että kannamme vastuuta ympärillä olevasta kallisarvoisesta luonnostamme, ja samalla jaamme pohjoismaisen suunnittelun minimalistisuuden ideaa. Nimemme More Joy mukaisesti tavoitteenamme on jakaa iloa arkielämääsi.

Joulun alla on hyvä myös muistaa jakaa omaa onneansa läheisten kanssa, ja myös avun tarpeessa oleville ventovieraille. Yrityksemme toimii yhteistyössä Plan Internationalin kanssa, ja lahjoitamme osan kaikista tiskirättiemme myynnistä edistämään lasten, ja erityisesti tyttölasten opiskelua kehittyvissä maissa.

 

Suosituksemme jouluisen kodin koristukseen ja siivouksen helpottamiseen

Joulu on täydellinen aika vuodesta rauhoittua sisätiloihin lämpimän kupin kera, sekä nauttia kodin lämmöstä läheisten kanssa. Alla on muutama suosituksemme sesonkiin sopivista kuoseista kotiasi koristamaan.

Jouluvalmistelut

Kaikki kodin suuremmat ja pienemmätkin tontut ahertavat joulun alla, siistien ja koristellen taloa tärkeitä yhteisiä hetkiä, sekä rauhottumista ja juhlaa varten. Mikäli omassa pajassasi ei auttavat kädet tahdo riittää, on tässä kuosissa tonttu yhden lisäparin kera valmiina auttamaan!

Kuusijuhla

Kotia komistaa kauniit joulukoristeet ja kuusi kimaltelee kirkkaasti, tuoden kaikille joulumieltä. Kuusen alle alkaa jouluaattoa lähestyessä kerääntyä lahjoja, jotka odottavat sitä hetkeä kun vastaanottaja ilahtuu värikkäiden kääröjen alta pilkistävästä yllätyksestä.

Lumiukon kuperkeikka

Talven taika peittää maan valkeaan, ja uusi lumi ryhtyy narskumaan mukavasti askeltesi alla. Nuoskalumi kutsuu sinut pyörittämään muutaman lumipallon, joka innostaa jatkamaan sitä lumiukoksi. Muodoista tulee hassuja ja vahinkojakin sattuu, mutta se on kaikki osa tekemistä, ja lumiukot iloisena koristavat talvimaisemaa minä päin hyvänsä.

100% Joulu

Leivo pipareita tuoksun vuoksi. Syö herkkuja ja juo punaviiniä. Unohda laihdutuskuurit. Pelaa seurapelejä perheen ja kavereiden kanssa läpi yön. Laulakaa yhdessä ja täyttäkää ilolla toistenne sydämet. Nämä ovat täydellisen joulunvieton ainekset.

Lähde: www.epressi.com/tiedotteet/sisustaminen/iloa-joulusiivoukseesi-more-joy-keittiotuotteilla

Lue myös