Siirry pääsisältöön

Huippuravintolatasoista catering-palvelua

Haikala Cateringin tiimi tuottaa catering-palvelua huippuravintoloitsijan intohimolla ja laadulla.

Haluamme ylittää asiakkaan odotukset joka kerta – oli sitten kyse yrityksen tai yksityisasiakkaan tilaisuudesta. Tiimimme jokainen jäsen jakaa intohimon hyvää ruokaa, palvelua ja erinomaisia tapahtumia kohtaan. Kaikilla tiimimme keittiö- ja saliammattilaisilla on selkäytimessä laadukas cateringtoiminta ja asiakkaan ensiluokkainen palvelu. Se toteutuu viimeisintä piirtoa myöten aina ensimmäisestä kontaktista lähtien, toimitusjohtaja Oskari Kopio kertoo.

Toimitusjohtaja Oskari Kopio

Kopio harmittelee, että cateringilla on edelleen hieman vanhakantainen maine pelkkiä voileipäkakkuja tuottavana pitopalveluna. -Alalta löytyy paljon hyviä yrittäjiä, jotka tuottavat palvelua yhtä suurella intohimolla kuin huippuravintoloissa. Meidänkin keittiössämme työskentelee huippukokkeja, jotka asettavat riman todella korkealle. Se näkyy ja maistuu lopputuloksessa.

Aina maku ja laatu edellä

Haikala Cateringin menusuunnittelussa mennään aina maku ja laatu edellä. – Pyrimme sesonkiajatteluun ja käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Luomu ja puhdas ruoka ovat vallitsevia trendejä juuri nyt, sillä ihmisiä kiinnostaa ruuan alkuperä. Se on hyvä asia, sillä Suomesta löytyy hieno kattaus kotimaisia raaka-aineita, joista voi innovoida myös täysin uudenlaista tarjottavaa.  

Kopion mukaan kasvis- ja vegaaniruokien suosio näkyy asiakkaiden toiveissa. Välimeren ruokia toivotaan usein, samoin jaettavia Lähi-Idän ruokia. – Olipa menu millainen tahansa, valmistamme aina asiakkaan toiveita kuunnellen maukasta ruokaa Euroopasta Aasiaan – raaka-aineista ja laadusta tinkimättä.

Lue myös