Siirry pääsisältöön

Hitiksi noussut Rostis löytyy nyt myös pakasteversiona

Kuluttajat olivat jo pitkään toivoneet kauppojen paistopisteille lisää vehnättömiä tuotteita. Toiveita kuunnellen leipomo päätti kehittää vähemmän vehnää sisältävän, rukiisen, herkullisen välipalan

-Kehittäessämme Rostista emme voineet kuvitellakaan minkälaisen suosion se saavuttaisi. Kilpailun jälkeenkin olemme jatkaneet tuotekehitysyhteistyötä S-Ryhmän kanssa, Leipomo Rostenin markkinointijohtaja Veera Meltovaara kertoo. 

Uusi, pakastealtaista löytyvä, Rostis on helppo ja nopea valmistaa kotiuunissa. Erinomaisesti se sopii uunituoreena nautittuna maukkaan keiton seuraan tai tarjoiltavaksi illanistujaisiin. 

Vastuulliset valinnat merkittävässä roolissa

-Vastuullisuus on meille tärkeää. Pyrimme kaikella toiminnallamme vähentämään merkittävästi muovin käyttöä ja pakkausmateriaaliratkaisut toimivat osana muovin käytön vähentämistä. Pakkauksessa käytetyt painovärit eivät myöskään kuormita luontoa niin paljoa, sillä ne ovat vesiliukoisia. 

Myös suomalaisuus ja suomalaisten toimijoiden tukeminen on isossa osassa Leipomo Rostenin toiminnassa. Tästä syystä Rostis on pyritty pitämään mahdollisimman suomalaisena. Sen valmistuksessa käytetään suomalaisia tuotteita kuten Munaxin suomalaisia vapaan kanan munia, Fazerin Myllyn kotimaisia rukiita sekä Valion kermaa ja maitoa. 

Kuva: Petra Auhto-Wiberg

Lue myös