d-md-none
Siirry pääsisältöön

Henri Kemppaisen TOP 5 ravintolat Tampereella

1. Näsinneula

Tasokas ravintola ja upea näkymä. Voi tuntea levitoivansa kaupungin yllä.

2. Ravintola Tuhto 

Tampere-talon ikioma kohtaamispaikka. Luomu- ja lähiruoan taikaa! Erinomainen lounas.

3. Pizzeria Napoli

Legendaarinen ravintola. Uskomattoman herkulliset pitsat.

4. Kitchen & Bar at Courtyard

Laatua tyylillä!

5. Faasai Thai

Tulista ja hyvää!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Henri Kemppainen

Suomen tämän hetken kuumin taikuri -ja illusionisti Henri Kemppainen herättää mystisen Taikarummun illuusion henkiin ja johdattaa katsojat uskomattomalle taikamatkalle nuoruuden haaveista kohti isoja unelmia. Taikarumpu yllättää, naurattaa ja jännittää. Tästä alkaa matka, jolle ei näy loppua.

Taikarummun isä, Henri Kemppainen on valittu Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Henri on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri Kemppainen on ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka TV-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

Taikarumpua lyö The 69 Eyes -yhtyeestä ja Radio Rockista kaikille tuttu Jussi 69. Hänen lavakarsimansa yhdistettynä Henrin taikuuteen tuo esitykseen merkittävän ulottuvuuden, jota ei ole aikaisemmin nähty. Shown ohjaa tanssijakoreografina ja näyttelijänä suurelle yleisölle tuttu Sami Saikkonen. Saikkonen tuo työryhmän kanssa esitykseen lavan täydeltä energiaa. Musiikin on säveltänyt Johnny Lee Michaels.

Lue myös