d-md-none
Siirry pääsisältöön

Helsinkiboats järjestää yksityisiä veneretkiä

Talvet Sydneyn auringon alla viettävä Marco palaa aina kesäksi Helsinkiin, sillä onhan Suomen kesässä sitä jotain. 15 vuotta sitten hän hankki ensimmäisen oman veneen ja muutaman ikimuistoisen venereissun jälkeen alkoi kypsyä ajatus siitä, että Helsingin seudun upea saaristo ansaitsee tulla nähdyksi. Näin sai alkunsa Marcon yritys, yksityisiä veneretkiä järjestävä HelsinkiBoats.

Marco uskoo, että veneily kuuluu kaikille. Helsinkiboatsin missiona on tarjota ihmisille elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä kohtuullisella hinnalla. Bensa ja kapteeni kuuluvat aina retken hintaan ja retken sisältö on räätälöitävissä. Marco on verkostoitunut tiivistii alueen muiden yrittäjien kanssa ja veneretkeen voi yhdistää vaikkapa saunomista tai grillausta saaressa. Veneelle saa halutessaan tuoda myös omat ruoat ja juomat.

Suosikkikohteekseen Marco paljastaa Espoon Suvisaaristosta löytyvän Pentalan saaren. Kohteesta erikoisen tekee sen keskellä oleva järvi, jonne pääsee luontopolkua pitkin patikoiden. Myös saariravintoloissa piipahtaminen ja pienten yrittäjien tukeminen on Marcosta tärkeää. Veneretki tehdään pääsääntöisesti klassisella 5-paikkaisella veneellä, jossa meren liikehdinnän aistii eri tavalla kuin isommissa veneissä. Sillä pääsee myös tutustumaan sellaisiin paikkoihin, joiden ohi suuret jahdit joutuvat vain seilaamaan. Jos seurue on suurempi, voi retkeen yhdistää useampia veneitä, joita matkustajat voivat vaihdella kesken matkan.

Retken tyypillisin kesto on 2-8 tuntia, jonka aikana ehtii näkemään kiinnostavimmat kohteet. ”Palveluni avainsanoja ovat joustavuus, ketteryys ja henkilökohtaisuus. Veneretkeä voidaan mahdollisuuksien mukaan räätälöidä myös kesken matkan”, vinkkaa Marco.

”Usein veneretken jälkeen on jäänyt fiilis, että on viettänyt päivän vesillä kavereiden kesken”, naurahtaa Marco, joka on asunut useassa maassa. Ehkäpä eri kulttuurit ovat kartuttaneet arvokasta sosiaalista pääomaa, joka nykyään auttaa asiakaspalvelutyössä ja mieleenpainuvien elämysten luomisessa.

Päätä itse reittisi tai anna kipparin yllättää

Marcon kyydissä löytyy upeita saaria ja salaisia poukamia, jonne pääsee vain pienellä veneellä. Nautiskele päivästä aurinkokannella ja pulahda vilvoittelemaan mereen suoraan veneestä. Nappaa piknik-kori mukaan tai varaa täysihoito ja saavu valmiiseen pöytään! Vaativaa hemmottelua kaipaaville suosittelemme viiden tähden veneretkeä, joka sisältää grillailua saaressa henkilökohtaisen kokin kanssa!

Seuraa Helsinkiboatsia Facebookissa ja Instagramissa. Lue veneretkistä lisää Helsinkiboatsin verkkosivuilta ja varaa yksityinen veneretkesi verkkokaupasta!

Yksityinen veneretki on mitä ihanin tapa viettää aurinkoista kesäpäivää!
Yksityinen veneretki on mitä ihanin tapa viettää aurinkoista kesäpäivää!

Lue myös