d-md-none
Siirry pääsisältöön

Haikon syksyssä Stand Upia, klubi-keikkoja sekä tunnelmallisia viini-iltoja

Hotelli Haikon Kartanossa on herkuteltu ravuilla jo vuodesta 1966: tänäkin vuonna keitämme rapuja ennakkotilauksesta niin pienille kuin suuremmillekin seurueille. 

Makuhermojen suurta juhlaa ovat myös Haikon viini-illat, joissa maisteltavana on illan teeman mukaisia upeita viinejä ja niiden seuraksi loihdittuja suussa sulavia illallisruokia. Viini-illat 8.9., 13.10., 3.11. ja 15.12. Marraskuun viini-ilta on jo sadas (100!) Haikossa järjestetty. Illat ovat suosittuja, joten pöytävaraus kannattaa tehdä mahdollisimman pian haikko.fi/ravintolatarjoukset

Kartanon sunnuntaibrunssi on tarjolla joka sunnuntai. Runsas alkuruokapöytä herättelee ruokahalun ja pääruoan voit valita pöytään tarjoiltavista kala-, kasvis- ja lihavaihtoehdoista. Herkullisena lopetuksena saat suut makeaksi kartanon keittiössä leivotun kakun, Brunbergin makeisten ja muiden jälkiruokien sekä kahvin kera. Hinta 44 €/hlö sisältää lasillisen kuohuviiniä.

Merenrantapuiston idyllisessä Villa Haikossa järjestettiin kuluvan vuoden keväällä intiimejä klubikeikkoja, joiden suosio saa syksyllä jatkoa. Useista hittibiiseistään tunnettu, Vuoden iskelmä -palkinnon voittanut Olli Halonen esiintyy soolokeikalla 27.10. ja rock-legenda Michael Monroe, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaismuusikoista hyppää Villan lavalle Suomen itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Koska kyseessä ei ole mikään stadionkeikka vaan intiimi klubimiljöö, lippuja on hyvin rajoitettu määrä.

Michael Monroe.

Teen harvemmin tällaisia akustisia soolo keikkoja yksin julkisesti. Eli tämä on erittäin harvinainen ja hieno tilaisuus. Esitän mm. aika paljon sellaista materiaalia, mitä en normaalisti soita ja kommunikointi yleisön kanssa on hyvinkin intiimiä ja avointa. Tätä ei kannata missata, hehkuttaa Michael Monroe.

Majoitus- ja keikkapaketit voi ostaa suoraan Haikon lahjakorttikaupasta shop.haikko.fi/

Pikkujouluperinne elää myös Haikossa vahvana. Haikon merenrantahuvilassa järjestetään hilpeät hipat eli Stand Up & Dinner -illat 17.11. ja 1.12. Tänä vuonna nauru raikaa, kun lavalle nousevat Stand Up -tähdet Heli Sutela, Krisse Salminen ja Antti Haapala. Nauruhermojen lisäksi hemmotellaan myös makuhermoja herkullisen pikkujoulubuffetin muodossa. Myöhäisiltaa Villa Haikossa tahdittaa DJ.

Kuvassa vasemmalla Heli Sutela ja oikealla Krisse Salminen.

Varaukset: haikko.fi/ravintolatarjoukset

Haikon muuntuvat tilat Kartanossa, kongressihotellissa ja Villa Haikossakin tarjoavat erinomaiset puitteet niin yritys- kuin yksityiseenkin juhlaan. Käynnin kruunaa loikoilu kylpylän saunoissa ja altaissa sekä makoisat yöunet hotellihuoneissa, joista valinnanvaraa riittää useissa eri huonetyypeistä.

Yhteenveto tapahtumista:

Sunnuntaibrunssi joka sunnuntaina alk. klo 12.30 (44 €/hlö sis. kuohuviinin, pöytävaraukset)
Kartanon Viini-illat, menu + illan viinit 112 €/hlö: 8.9., 13.10., 3.11. ja 15.12. 
Villan Klubi-keikat: Olli Halonen  27.10. ja Michael Monroe 5.12.
Stand Up & Dinner -illat 17.11. ja 1.12.

Hotelli Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä.
Lisätiedot: toimitusjohtaja Juha Mähönen, p. 040 8211822

Lue myös