Siirry pääsisältöön

Yöpyminen legendaarisessa kartanomaisemassa tarjoaa luontoa, kulttuuria, huippuruokaa sekä kylpylänautintoja

Upea luonto ympäröi Suomen kauneimmaksi kartanoksi kutsuttua Haikon kartanohotellirakennusta ja sen kylpylähotellin spa katselee edessä avautuvaa merenrantaa.

”Me pyrimme tarjoamaan odotuksia ylittäviä kokemuksia. Terassimme on kesällä upea paikka ihailla kartanopuistoa, nauttia hyvästä ruoasta tai lasilliset kuplivaa uudesta baaristamme”, kertoo keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotila.

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pitkälti pohjoismaisen keittiöön. Yli-Uotila nostaakin sen kesän yhdeksi huipputapahtumaksi kesäkuun 10.päivänä järjestettävän Nordic Fish & Wine viini-illan. 

”Yhdessäoloa, viinitietoa alan ”pastorilta” ja ulkomailta vierailevien huippukokkien sekä omien keittiömestareidemme valmistamia ruokia – luvassa on todellista ruoan ja viinin juhlaa!”

Pöytään katetaan mm. kalaa Pohjanmereltä, rapuja Göteborgista ja haudutettua liharuokaa. Haikko on panostanut ympäristöohjelmaansa, ja kasvattaa itse suurimman osan yrteistä, kukista, marjoista ja kasviksista omalla kasvimaallaan – viinitapahtumassakin tarjoiltavat lisukkeet tulevat omilta mailta. 

Haikon Kartano osallistuu tänä vuonna myös Smaku Festivals-ruokajuhlaan, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kokeilla alueensa eri ravintoloiden herkkuja edulliseen maisteluhintaan. 

Kartanoravintola tarjoilee Haikon Sunnuntaibrunssin vuoden loppuun saakka. 

Kesätiistait tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen kylpylävierailuineen sekä kirsikkana kakun päällä juhlaillallisen, jolla voi nauttia kartanon kuuluisan klassikkoaterian. Tänä kesänä myös suositut Joogalomat jatkuvat ja heinä-elokuun joogailut pyritään pitämään kartanopuiston mieltä hivelevissä maisemissa.

www.haikko.fi/hotelli

www.haikko.fi/tapahtumat

Majoitukseen sisältyy aina hotelliaamiainen, sisäänpääsy kylpylään (1,5 h) ja ilmainen pysäköinti. 

Lisätiedot ja varaukset: www.haikko.fi

Lue myös