d-md-none
Siirry pääsisältöön

Froosh tuo markkinoille täysin uuden kasvipohjaisen välipalatuotteen – Froosh Smoothie Bowl

Froosh lanseeraa ensimmäisenä Suomessa mukaan otettavat, terveelliset Froosh Smoothie Bowlit. Smoothie Bowl koostuu smoothiepohjasta, joka on 100% hedelmää ja kasviksia sekä päälle ripoteltavasta rapeasta granolasta. Tuote ei sisällä lisäaineita eikä siihen ole lisätty sokeria. 

Uutuustuotteet ovat kehitetty kuluttajille, jotka kaipaavat arkeensa terveellisiä ja helposti nautittavia välipaloja. Tuotteet sopivat aamiaiseksi, päivän aikana syötäväksi välipalaksi tai terveelliseksi herkuksi. Makutestin tulosten mukaan 75 % osallistujista piti uutuustuotteen mausta ja 64 % osallistujista arvioi tuotteen paremmaksi kuin muut markkinoilla olevat välipalatuotteet (Ipsos-kuluttajatesti, Ruotsi, ID: 18037106, 2018). Froosh on Pohjoismaiden markkinajohtaja smoothiekategoriassa.

“Smoothie Bowleista voidaan puhua kansainvälisenä ruokatrendinä erityisesti sosiaalisessa mediassa ja lifestyle-mediassa. Kuluttajat haluava syödä terveellisiä ja maukkaita välipaloja, jotka on helppo nauttia pitkin päivää. Suuri osa markkinoilla olevista välipala- ja aamupalatuotteista on joko maitopohjaisia tai sisältävät lisättyä sokeria ja lisäaineita. Iloksemme voimme esitellä täysin kasvipohjaisen, täyttävän, ravinteikkaan ja herkullisen välipalan, joka on valmistettu korkealaatuisista hedelmistä ja kasviksista. Smoothiepohjan päälle voi ripotella granolaa, joka sisältää kauraa, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä”, kertoo Johanna Strand, Brand Manager, Froosh.

Froosh haluaa tehdä hedelmien ja kasvisten syömisen helpoksi kuluttajille tarjoamalla terveellisiä hedelmä- ja kasvispohjaisia välipalatuotteita, joissa yhdistyy vastuulliset pakkausratkaisut.

”Kun kehitimme uutuustuotteita, terveellisyyden ja maun lisäksi, ruokahävikki, kierrätettävyys, laatu, helppous sekä ympäristöystävällisyys olivat asioita, joita korostimme tuotekehityksessä. Nämä seikat huomioiden tuotteen metallipakkaus on tällä hetkellä optimaalisin vaihtoehto meille. Tuotteen kansi ja lusikka ovat muovia. Tiedostamme muovin käyttöön liittyvät ympäristövaikutukset ja tavoitteenamme onkin löytää vastuullisempia vaihtoehtoja tulevaisuudessa”, kertoo Inga Jasiuvian, Head of Product Development, Fazer Lifestyle Foods.

Froosh Smoothie Bowl-sarjassa kolme eri makuvaihtoehtoa 
Smoothie Bowlit sisältävät 100 % hedelmää ja kasviksia sekä smoothiepohjan päälle ripoteltavaa rapeaa granolaa. Granola sisältää kauraa, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, paahdettuja kookoslastuja ja kuivattuja vadelmia. Tuote painaa 168 g, josta granolan osuus on 18 g ja smoothie-pohja 150 g. Uutuustuotteesta on saatavilla kolme eri makuvaihtoehtoa:

  • Froosh Smoothie Bowl Mansikka, banaani ja viinirypäle
  • Froosh Smoothie Bowl Persikka, passionhedelmä ja vanilja

Froosh Smoothie Bowl Päärynä, kiivi ja avokado

Uutuustuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista ruokakaupoista.

Lähde: https://cisn.co/2XbbFyE

Lue myös