Siirry pääsisältöön

Fly & Sail & Dine -elämyksessä nautitaan maasta, merestä, ilmasta – ja tietenkin hyvästä ruoasta

Muutaman viimeisen vuoden aikana Toptasten järjestämät viiden tähden Toptaste-risteilyt saavat keväällä jatkoa aivan uudenlaisessa kovan luokan kulinaristeille suunnatussa konseptissa, kun Toptaste Cruise yhdistää voimansa helikopteriliikennettä pyörittävän Helsinki Citycopterin kanssa. 

Monet hakevat nyt kotimaasta luksuselämystä ja keväästä lähtien kiinnostus helikopterilentoja kohtaan on vain lisääntynyt, kertoo Helsinki Citycopterin perustajajäsen Joonas Nurmi.

Suuri Lagoon 440 -katamaraani tarjoaa loistavat puitteet merellä liikkumiseen ja kulinaristielämykseen.

Voimme kattaa korkeatasoisen lounaan katamaraanin aurinkokannelle tai vaihtoehtoisesti kuljettaa asiakkaat Helsingin edustalla olevalle saarelle, sanoo pienristeilypalveluita tarjoava Mad Catsin Miikka Ristkari.

Täydellinen nautiskelijan ”Once in a Lifetime” -elämyslahja

Paketti räätälöidään asiakkaan mieltymysten mukaisesti, mutta esimerkkinä Fly & Sail & Dine -elämys voi tarkoittaa helikopterilentoa samppanjaa kilistellen Helsingin yllä, jonka jälkeen laskeudutaan Katajanokalle, josta lähtee katamaraani kohti saarta. Saaressa seuruetta odottaa Toptasten värväämä huippukokki esimerkiksi vastapyydetyn kalan ja kuumuutta hohkaavan grillin kanssa.

Toptaste Cruise -risteilyjä muutaman vuoden järjestänyt Toptasten kaupallinen johtaja Titti Myhrberg hehkuttaa suunniteltua kokonaisvaltaista elämystä.

Tiesimme heti, että käsissämme on jotain ainutlaatuista, kun Helsinki Citycopterin Nurmi otti meihin yhteyttä ehdottaen yhteistyötä. Tämä on uniikki elämys, esimerkiksi täydellinen lahja pyöreitä täyttävälle tai ulkomaalaisille yritysvieraille. Tarkoitus on luoda elämys, jota ihminen ei ikinä unohda, kertoo Myhrberg iloisesti.

Konsepti lanseerataan keväällä 2021.

Lue myös