d-md-none
Siirry pääsisältöön

Flow-festareilla julkkisten Walk of Grey powered by Hartwall Original® Long Drink

Hartwall Original® Long Drink rakentaa festivaalialueelle betonikylän. Kylän läpi kulkee Hollywoodin Walk of Famesta inspiraationsa saanut ”Walk of Grey”, josta voi bongata monien julkisuuden henkilöiden signeeraamia betonilaattoja.

-Alkoholilain muutoksen myötä tämä on historiallinen vuosi niin suomalaisille kuin suomalaisten kansallisaarteelle, Original Long Drinkille. Siksi päätimme nostaa kansan suussa syntyneet lonkeron lempinimet esille tekemisissämme. Yksi näistä lempinimistä on betoni tai betonivesi. Tämän innoittamana Original Long Drink pystyttää Flow-festivaalille betonikylän, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Betonikylästä löytyy niin lonkerobrändätty betoniauto, betoninen pingispöytä kuin harmaan ystävien signeeraamia betonilaattojakin. Walk of Grey -polun laatoista voi bongata Flow’n artistien, julkisuuden henkilöiden sekä erityisten betonin ystävien nimiä.

Inspiraatio Hollywoodista, betonitähdet Suomesta

Walk of Greyn tähdin koristellut betonilaatat ovat saaneet inspiraationsa Hollywoodin Walk of Famesta. Toisin kuin Hollywoodissa, Walk of Greylla jokainen on saanut halutessaan itse tehdä ja signeerata oman laattansa.

-Halusimme antaa jokaiselle mukaan kutsutulle vapauden tehdä omasta betonilaatastaan oman näköisensä. Ihmiset innostuivat tästä todella ja laattojen eteen nähtiin paljon vaivaa. Osa oli jopa tuonut omaa rekvisiittaa mukanaan laattoihin kiinnitettäväksi, Ignatius kiittelee.

Ensimmäinen valmistunut laatta kuului itseoikeutetusti Original Long Drinkin brändilähettiläälle Kimi Räikköselle. Oman laattansa valoivat muun muassa kiekkomiehet Tuukka RaskChristian RuuttuSean Bergenheim ja Markus Ketterer, kokki Akseli Herlevi, uuden kirjansa syksyllä julkaiseva Max Seeck, ja uudelle Selviytyjät-kaudelle mukaan menevät Vilma Bergenheim ja Kim Herold. Mukana on festivaaleilla esiintyviä artisteja, kuten Alma ja Kynnet-yhtyeen Teemu Tanner, joka on tuttu myös Sohvaperunat-sarjasta. Omat laattansa tekivät myös monet Susijengin jäsenet, kuten Mikko KoivistoCarl LindbomPetteri KoponenSean Huff ja Sasu Salin.

Laatat ovat nähtävillä Flow Festivalilla 10.−12.8.2018 Original Long Drinkin betonibaarialueella.

Lue myös