d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tilaa verkosta arjen kotipikaruokaa

Jos haluat helpottaa arkeasi tai perheen juhlahetkeä, kannattaa klikata osoitteeseen feeliaruokakauppa.fi, josta laadukasta arjen pikaruokaa voi tilata suoraan omalle kotiovelle.

Feeliaruokakaupasta löydät runsain mitoin helpotusta arkeen, juhlahetkiin tai tapahtumiin. Valikoimissa on niin keittoja, kastikkeita, kiusauksia, laatikoita sekä erilaisia vegetuotteitakin. Raaka-aineet ovat 95 % kotimaisia ja pakkauskokoja löytyy alle kilosta kolmeen kiloon saakka. Näin ruokit suurenkin perheen nopeasti laadukkaalla kotiruualla.

Esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa burgundinpadan, pasta bolognesen, broileri- tai lohikiusauksen, tomaattisose- ja bataattisosekeiton. Ehdoton hittituote on kuitenkin lohikeitto. Feelialla on kahdenlaisia keittoja, täysin valmiita ja ns. konsentraattikeittoja, kuten lohikeitto, jotka ovat kypsiä, nesteettömiä ainesseoksia, joihin lisätään neste. Verkkokauppa ei siis myy nestettä, vaan tiiviin keittopohjan, josta valmistuu kotikeittiössä näppärästi herkullinen lopputulos. Ja jos kaipaat lisää ideoita ruuanvalmistukseen, löydät samasta osoitteesta myös reseptejä ruokien tuunailuun!

Toimitukset 24 h kaikkialle Suomeen

Feelian ruokakauppa toimittaa ruoat maanantaista perjantaihin ympäri Suomen suoraan tilaajan kotiovelle. Nopeimmillaan toimitus saapuu perille 24 tunnin sisällä. Halutessaan tuotteita voi tilata myös toimistolle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseessä on kylmäkuljetus, joten tuotteet on vastaanotettava paikan päällä. Tilaus maksetaan verkossa ja toimitusvahvistuksen saa sähköpostiin. Feelia kotiruokakauppa on kätevä arjen helpottaja!

www.feeliaruokakauppa.fi

Lue myös