d-md-none
Siirry pääsisältöön

Fazerin uudet Bon premium-munkit hurmaavat kokeneenkin herkuttelijan

Fazer on tuonut markkinoille kaunista ja parempaa makeaa. Bon-munkit ovat premium-munkkeja, joiden hurmaava maku syntyy erilaisten täytteiden, ripotteiden ja kuorrutteiden yhdistelmistä. Bon-munkit ovat olleet saatavilla kaupoissa helmikuun alusta alkaen. Bon-munkit herättävät poikkeuksellisen suurta kiinnostusta: Fazerin selvityksen mukaan jopa 91 % herkuttelutuotteita viikottain ostavista on kiinnostunut uutuudesta.

Pienet Bon-munkit vastaavat kuluttajan tarpeeseen: markkinoille halutaan pientä, mutta laadukasta herkkua. Uudentyyppiset, paremmat munkit ovat maultaan herkullisempia ja ulkonäöltään houkuttelevampia kuin muut munkit.

Fazerin teettämän kuluttajatutkimuksen1 mukaan Premium-munkkikonsepti herätti poikkeuksellisen suurta kiinnostusta kuluttajien keskuudessa: Herkuttelutuotteita viikottain ostavien ostokiinnostus oli 91 % ja niitä innokkaasti kokeilevien ostokiinnostus oli 96 % ennen maistoa.

Uudet, pienemmät premium-tuotteet avaavat munkeille uusia käyttötilanteita. Kauniit tarjottavat sopivat juhlapöytiin, tuliaiseksi, laadukkaampaan itsensä hemmotteluun. Vaikka moni miettii, mitä syö, kunnon herkuttelulle löytyy edelleen tilaa.

Bon-munkkeja ovat saatavilla kaupan Munkkibaareista tai irtomyyntipisteistä kauniisiin kahden kappaleen rasioihin pakattuna tai irtomyyntinä. Lisäksi maaliskuun alusta lanseeraamme munkit 6-kappaleen pakkauksissa leivonnaispakasteisiin kaupan pakastealtaaseen. Pienen kahden pakkauksen voi huoletta viedä tuliaiseksi ja 6-kappaleen pakkauksen voi säilöä vaikka pakkaseen vierasvaraksi.

Berry Bon munkki, 63 g

Purppurainen, karhunvatukanmakuinen kuorrute, marjainen mustikkatäyte ja pinnalla ripaus kuivattua mustaherukkaa.

Vanilla Mocca Bon munkki, 65 g

Täyteläisen pehmeä mokanmakuinen kuorrute, vanhan ajan vaniljatäyte ja keksimururipote.

Munkit ovat laktoosittomia. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräykseen.

Lähde: https://cisn.co/2MPtTRH

Lue myös