d-md-none
Siirry pääsisältöön

Fazerin uudessa vierailukeskuksessa voi kokea elämyksiä kaikilla aisteilla

Fazer Experience vierailukeskuksessa voi saada parhaat vinkit kotikeittiöön suoraan huippukokeilta. Vierailukeskus avaa ovet lokakuussa Vantaan Fazerilassa.

Fazer täyttää 125 vuotta ja juhlavuoden päätapahtuma on uuden vierailukeskuksen, Fazer Experiencen, avaaminen Vantaan Fazerilaan. Vierailukeskus kutsuu kokemaan Fazerin täysin uudella, elämyksellisellä tavalla. Se tulee olemaan alueen arkkitehtoninen maamerkki ja kansainvälinen vierailukohde. Vierailukokemusta on ollut luomassa laaja joukko ammattilaisia lasinpuhaltajista koodareihin, ja keskus avataan yleisölle lokakuussa 2016. Seon avoinna ryhmien lisäksi myös yksittäisille vierailijoille ensimmäistä kertaa Fazerin historiassa.

 – Uusi vierailukeskuksemme on elämys kaikille aisteille ja Suomessa ennennäkemätön kokonaisuus. Se on mittava panostus suomalaiseen designiin ja työhön. Olemme valtavan ylpeitä siitä, että olemme saaneet mukaan niin suuren joukon huippuosaajia ja olemme yhdessä luoneet jotain täysin ainutkertaista, sanoo Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

Vierailukeskuksen näyttelystä löytyy paljon koettavaa ja opittavaa. Siellä pääsee kulkemaan kaakaopuiden katveessa, oppimaan ravintotietoutta robotin kanssa, liikkumaan kineettisessä makumetsässä, kokemaan tehdaskierroksen virtuaalilasit päässä, kuulemaan suklaan alkuperästä, kokeilemaan myllärin uraa ja tutustumaan fazerilaisiin Karl Fazerista lähtien. Koko vierailukeskus, sen äänimaailma, kalusteet, esineet ja taideteokset on suunniteltu varta vasten Fazerille.

Fazerin Experience pähkinänkuoressa:

– Fazer Experience avautuu 1. lokakuuta ja on jatkossa avoinna maanantaista sunnuntaihin. Vierailukeskuksen Fazer Caféhen ja myymälään on vapaa pääsy.

– Näyttelyyn tutustutaan oppaan johdolla. Opastetut kierrokset ovat edelleen maksuttomia koululaisryhmille ja alle 7-vuotiaille lapsille.

– Opastetulle tunnin mittaiselle näyttelykierrokselle kannattaa varata paikka etukäteen osoitteessa www.visitfazer.com, pääsylippuja myydään myös ovella.

– Vierailukeskuksessa voi järjestää lasten syntymäpäiväjuhlia, oppia leipomisen saloja ja saada parhaat vinkit kotikeittiöön suoraan huippukokeilta.

Fazer Experience, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Avoinna ma-pe 9‒19, la 10‒18, su 12‒18

www.visitfazer.com

visitfazer@fazer.com  

Lue myös