Siirry pääsisältöön

Fazerin keksiuutuudet tuovat säpinää keksihyllyyn

Fazerin Vantaan keksitehtaalta lähtee taas maailmalle joukko toinen toistaan houkuttelevampia uutuuksia. Jaffa ja Tutti Frutti liittoutuivat ja ilmestyvät yhdessä keksihyllyyn. Kolme Domino Mini -uutuusmakua sopivat myös vegaaneille. Fasupala-pusseissa söpöstelee Pätkis ja kehrää Pantteri. Pätkis hurmaa myös omana keksinään, kun Fazer-maitosuklaalla kuorrutettu keksi saa silkkisen Pätkis-minttutryffelitäytteen.

Nyt frutittelee makuhermoja Jaffa Tutti Frutti!

Jaffa on leivoskeksien klassikko, jossa on kuohkean pehmeän leivospohjan päällä marmeladia ja täyteläistä tummaa suklaata. Jaffa-keksiuutuudet tunnetusti aiheuttavat innostusta faneissaan. Nyt pöhinää aiheuttaa Jaffa Tutti Frutti! Makeispussien suosittu maku, hedelmäinen Tutti Frutti, on tehnyt Jaffa-liiton ja tuo iloa ja aurinkoa nyt myös keksihyllyyn.

Jaffa Tutti Frutti 300 g
Keksissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.


Domino Mini -tuotteiden kolme makua sopivat myös vegaaneille

Fazer toi Domino-keksit markkinoille jo vuonna 1953, ja keksi on siitä lähtien kuulunut suomalaisten suosikkeihin. Nyt Domino Mini -uutuus valloittaa kolmella herkullisella maullaan. Klassikkomaku vaniljan lisäksi Domino kohtaa pippurisen Tyrkisk Peber -salmiakin sekä saa colanmakuisen täytteen. Domino Mini -keksit sopivat myös vegaaneille. Minikeksi on ihana pieni suupala, joka sopii naposteluun. Huomaa kätevät uudelleensuljettavat pussit.

Domino Mini Original 99 g
Domino Mini Cola 99 g
Domino Mini Tyrkisk Peber 99 g

Kekseissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.


Pätkis ja Pantteri nyt Fasupala-pussissa

Fasupalat maistuvat koko perheelle – ja nyt valikoimasta löytyy suosikkimaku varmasti jokaiselle, kun kaikki Fazerin vohvelikeksit ovat jatkossa Fasupala-brändin alla. Ja uutta jännittävääkin pusseista löytyy! Kuuluuko keksihyllyn äärellä kehräystä? Se on Fasupala-pussiin loikannut Pantteri! Myös Pätkis, suomalaisten suosikki jo vuodesta 1978, vie pienen makeannälän nyt Fasupalana.

Fasupala Pantteri 215 g
Fasupala Pätkis 215 g
Fasupala Pätkis 400 g
Kekseissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.

Uusi Pätkis-suklaakeksi hurmaa niin nuoret kuin aikuiset

Nyt Pätkis hurmaa herkkusuut myös omana keksinään, kun Fazer-maitosuklaalla kuorrutettu keksi saa silkkisen Pätkis-minttutryffelitäytteen. Pakkauksessa 9 keksiä – pieni pakkaus pieneen herkutteluun.

Fazer Pätkis 142 g
Keksiin on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.

Fazer Kesäkassi ja Domino Kesälajitelma – kesämakua jaettuihin hetkiin

Fazer Kesäkassiin on pakattu Suomen rakastetuimmat keksit: Domino Original, Jaffa appelsiini ja Jyväshyvä kaurakeksi. Domino-klassikkokeksin uudistunut sesonkilajitelma tarjoaa kolme kesämakua.  Mukana on nyt tuttu vanilja, sekoituksessa jatkaa sitruuna-jogurtti ja uutena vaalea kinuski. Nämä lahjamaiset pakkaukset ovat odotettuja tuliaisia!                                      

Fazer kesäkassi 500 g                                                                  
Jaffa appelsiini 150 g
Domino Original 175 g
Jyväshyvä kaurakeksi 175 g

Domino Kesälajitelma 525 g

Uusi keräilyrasia Muumi-buumiin

Muumeista tykkäävät niin lapset kuin aikuisetkin! Tämä lahjaksi suunniteltu Fazer Moomin Keksi -keräilyrasia on jo seitsemäs keräilyrasia. Uuden rasian kuvitus on Tove Janssonin sarjakuvakirjan numerosta 3. Tuote sopii myös vegaaneille.

Fazer Moomin keksi keräilyrasia 175 g

Ennakkomyynti:
Fazerin keksiuutuudet tulevat ennakkomyyntiin Fazer Experience -vierailukeskukseen viikolla 10, ja vähittäiskaupoista niitä löytää huhtikuun alusta alkaen. Lisäksi Fazer Candy Storessa on maaliskuun alusta alkaen myynnissä Fazer Uutuusboxi herkullisella keksisisällöllä: Fasupala Pantteri 215g, Domino Mini Tyrkisk Peber ja Cola 99g, Fazer Pätkis 142g ja Jaffa Tutti Frutti 300g.  Fazer Café -kahviloissa on ennakkomyynnissä Domino Mini Tyrkisk Peber ja Cola 99g ja Fazer Pätkis 142g.

Lähde: https://cisn.co/2BSQnwO

Lue myös