d-md-none
Siirry pääsisältöön

Fazerin keksiuutuudet tuovat säpinää keksihyllyyn

Fazerin Vantaan keksitehtaalta lähtee taas maailmalle joukko toinen toistaan houkuttelevampia uutuuksia. Jaffa ja Tutti Frutti liittoutuivat ja ilmestyvät yhdessä keksihyllyyn. Kolme Domino Mini -uutuusmakua sopivat myös vegaaneille. Fasupala-pusseissa söpöstelee Pätkis ja kehrää Pantteri. Pätkis hurmaa myös omana keksinään, kun Fazer-maitosuklaalla kuorrutettu keksi saa silkkisen Pätkis-minttutryffelitäytteen.

Nyt frutittelee makuhermoja Jaffa Tutti Frutti!

Jaffa on leivoskeksien klassikko, jossa on kuohkean pehmeän leivospohjan päällä marmeladia ja täyteläistä tummaa suklaata. Jaffa-keksiuutuudet tunnetusti aiheuttavat innostusta faneissaan. Nyt pöhinää aiheuttaa Jaffa Tutti Frutti! Makeispussien suosittu maku, hedelmäinen Tutti Frutti, on tehnyt Jaffa-liiton ja tuo iloa ja aurinkoa nyt myös keksihyllyyn.

Jaffa Tutti Frutti 300 g
Keksissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.


Domino Mini -tuotteiden kolme makua sopivat myös vegaaneille

Fazer toi Domino-keksit markkinoille jo vuonna 1953, ja keksi on siitä lähtien kuulunut suomalaisten suosikkeihin. Nyt Domino Mini -uutuus valloittaa kolmella herkullisella maullaan. Klassikkomaku vaniljan lisäksi Domino kohtaa pippurisen Tyrkisk Peber -salmiakin sekä saa colanmakuisen täytteen. Domino Mini -keksit sopivat myös vegaaneille. Minikeksi on ihana pieni suupala, joka sopii naposteluun. Huomaa kätevät uudelleensuljettavat pussit.

Domino Mini Original 99 g
Domino Mini Cola 99 g
Domino Mini Tyrkisk Peber 99 g

Kekseissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.


Pätkis ja Pantteri nyt Fasupala-pussissa

Fasupalat maistuvat koko perheelle – ja nyt valikoimasta löytyy suosikkimaku varmasti jokaiselle, kun kaikki Fazerin vohvelikeksit ovat jatkossa Fasupala-brändin alla. Ja uutta jännittävääkin pusseista löytyy! Kuuluuko keksihyllyn äärellä kehräystä? Se on Fasupala-pussiin loikannut Pantteri! Myös Pätkis, suomalaisten suosikki jo vuodesta 1978, vie pienen makeannälän nyt Fasupalana.

Fasupala Pantteri 215 g
Fasupala Pätkis 215 g
Fasupala Pätkis 400 g
Kekseissä on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.

Uusi Pätkis-suklaakeksi hurmaa niin nuoret kuin aikuiset

Nyt Pätkis hurmaa herkkusuut myös omana keksinään, kun Fazer-maitosuklaalla kuorrutettu keksi saa silkkisen Pätkis-minttutryffelitäytteen. Pakkauksessa 9 keksiä – pieni pakkaus pieneen herkutteluun.

Fazer Pätkis 142 g
Keksiin on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota.

Fazer Kesäkassi ja Domino Kesälajitelma – kesämakua jaettuihin hetkiin

Fazer Kesäkassiin on pakattu Suomen rakastetuimmat keksit: Domino Original, Jaffa appelsiini ja Jyväshyvä kaurakeksi. Domino-klassikkokeksin uudistunut sesonkilajitelma tarjoaa kolme kesämakua.  Mukana on nyt tuttu vanilja, sekoituksessa jatkaa sitruuna-jogurtti ja uutena vaalea kinuski. Nämä lahjamaiset pakkaukset ovat odotettuja tuliaisia!                                      

Fazer kesäkassi 500 g                                                                  
Jaffa appelsiini 150 g
Domino Original 175 g
Jyväshyvä kaurakeksi 175 g

Domino Kesälajitelma 525 g

Uusi keräilyrasia Muumi-buumiin

Muumeista tykkäävät niin lapset kuin aikuisetkin! Tämä lahjaksi suunniteltu Fazer Moomin Keksi -keräilyrasia on jo seitsemäs keräilyrasia. Uuden rasian kuvitus on Tove Janssonin sarjakuvakirjan numerosta 3. Tuote sopii myös vegaaneille.

Fazer Moomin keksi keräilyrasia 175 g

Ennakkomyynti:
Fazerin keksiuutuudet tulevat ennakkomyyntiin Fazer Experience -vierailukeskukseen viikolla 10, ja vähittäiskaupoista niitä löytää huhtikuun alusta alkaen. Lisäksi Fazer Candy Storessa on maaliskuun alusta alkaen myynnissä Fazer Uutuusboxi herkullisella keksisisällöllä: Fasupala Pantteri 215g, Domino Mini Tyrkisk Peber ja Cola 99g, Fazer Pätkis 142g ja Jaffa Tutti Frutti 300g.  Fazer Café -kahviloissa on ennakkomyynnissä Domino Mini Tyrkisk Peber ja Cola 99g ja Fazer Pätkis 142g.

Lähde: https://cisn.co/2BSQnwO

Lue myös