d-md-none
Siirry pääsisältöön

Fazer Yosa kaurajuomissa on markkinoiden korkein kaurapitoisuus

Fazer Yosa jatkaa Pohjoismaiden valloitustaan tuomalla kauppoihin uusia kaurapohjaisia juomia. Kiireisen arjen keskellä herkulliset ja terveelliset Fazer Yosa kaurajuomat 2,5 dl pakkauksissa sopivat muun muassa välipaloiksi. Kahvinmakuinen Fazer Yosa kaurajuomauutuus on puolestaan saatavilla litran kartonkitölkissä.

Kaurapohjaisten tuotteiden kysyntä jatkaa kasvuaan ja suomalaiset kuluttajat ovat ottaneet kauratuotteet osaksi päivittäistä ruokavaliota. Tutkimusten mukaan terveelliseksi koetut kasvipohjaiset tuotteet ovat täällä jäädäkseen, ja Fazer Yosa vastaa kuluttajakysyntään tarjoamalla uusia kaurapohjaisia juomia yhä tiedostavammille kuluttajille. Pohjoismaista kauraa pidetään maailman parhaana. Laadukkuuden voi maistaa, ja myös se, että Fazer Yosa kaurajuomissa on markkinoiden korkein kaurapitoisuus muihin tarjolla oleviin kaurajuomiin verrattuna, lisää tuotteen haluttavuutta.

“Syksyllä 2018 esittelimme uudistuneen Fazer Yosa -brändin ja toimme kaikkiin Pohjoismaihin uusia kaurapohjaisia tuotteita. Kuluttajat ottivat tuotevalikoimamme innostuneena vastaan, mikä on palaute meille tarjoomamme laadusta ja ainutlaatuisuudesta. Haluamme jatkossakin vastata kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen kaurapohjaisista tuotteista tuomalla markkinoille uusia kaurapohjaisia Fazer Yosa -kaurajuomia”, kertoo Tiia Antila, brändi- ja kategoriajohtaja, Fazer Yosa, Fazer Lifestyle Foods.

Fazer Yosa Kaurajuoma Kahvi, 1 litra 

Fazer Yosa Kaurajuoma Kahvi on kahvin ystäville uusi kaurapohjainen vaihtoehto. Kuten muissakaan Fazer Yosa kaurajuomissa, uutuusjuomaan ei ole lisätty lainkaan sokeria. Kaurajuomassa on korkea kaurapitoisuus, 14 %.

Kahvinmakuiseen kaurajuomaan on lisätty kalsiumia, jodia ja vitamiineja (riboflaviini, D2 ja B12). Uutuustuotteessa on korkea kofeiinipitoisuus – 2,5 dl kaurajuomaa vastaa kupillista kahvia. Kahvinmakuinen kaurajuoma voidaan nauttia niin kylmänä kuin kuumanakin.

Uutuusmaku sopii vegaaneille ja on soijaton. Pakkauksen voi kierrättää kartonginkierrätyspisteissä. Fazer Yosa Kaurajuoma Kahvi löytyy kaupan kylmähyllystä.

Fazer Yosa Kaurajuoma Mango & Tyrni 2,5 dl & Fazer Yosa Kaurajuoma 

Mustikka & Variksenmarja 2,5 dl

Kaurajuomat on tarkoitettu erityisesti kiireiden keskelle nautittavaksi kuluttajille, jotka etsivät terveellisiä ja maukkaita välipaloja.

Molemmat makuvariantit sisältävät lisättyä jodia ja vitamiineja (riboflaviini, D2 ja B12). Uutuusjuomien kaurapitoisuus on 10 % ja ne eivät sisällä lisättyä sokeria. Kaurajuomat löytyvät kaupan kylmäosastolta, yleisimmin muiden kasvipohjaisten välipalatuotteiden vierestä ja ne on pakattu ympäristöystävällisiin ja käteviin 2,5 dl lasipulloihin, joissa on panttimerkintä. Lasipullot voi kierrättää kauppojen pantillisten pullojen keräyspisteissä.

Pohjoismainen kaura saa voimansa ainutlaatuisista kasvuolosuhteista

Pohjoismaissa 60. leveyspiirin pohjoispuolella kasvukausi on lyhyt mutta tehokas. Kaura kylvetään toukokuussa ja korjataan elo- ja syyskuussa. Keskiyön auringon tuoma poikkeuksellinen valoisuus kasvattaa kauran lyhyessä ajassa huippuunsa. Talvella maa on jäässä, mikä osaltaan selittää Pohjoismaiden maaperän ja luonnon puhtauden ja kauran huippulaadun.

Kasvipohjaisella ruokavaliolla on tutkitusti positiivinen vaikutus maapallon tulevaisuuteen, sillä kasvisten suosiminen auttaa muun muassa vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja veden kulutusta tuotannossa. Lisäksi Fazer on laatinut omat vastuullisen viljanviljelyn periaatteet yhteistyössä viljelijöiden kanssa.

Lähde: http://news.cision.com/fi/fazer-group/r/fazer-yosa-kaurajuomissa-on-markkinoiden-korkein-kaurapitoisuus,c2725869

Lue myös