d-md-none
Siirry pääsisältöön

Fazer Leipomoiden kevään uutuudet: Tulossa markkinoiden herkullisin kauraleipä ja premium-tason makeaa

Kevät on kauran aikaa: Fazer Leipomot tuo helmikuun alussa kauppoihin 100-prosenttisen Fazer Puikula 100Kaura -leivän, joka voitti makutestissä kirkkaasti markkinaverrokit. Kauran voittokulkua vahvistavat myös uudet lapsiperheiden suosikit, Fazer Lemppari -sämpylät sekä Oululainen Jälkiuuni Täysjyväkaura -leipä. Makeiden uutuuksien joukosta löytyvät sesonkiherkut sekä näyttävät, premium-tason Bon-munkit. Uutuudet ovat kaupoissa helmikuun alusta alkaen.

 

Kaura on supervilja

Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura 4 kpl, 220 g

Fazerin uusi Puikula Pehmeämpi 100Kaura on nimensä mukaisesti 100 % kotimaista kauraa. Uusi leipä on herkullisen pehmeä, tuoreen tuntuinen ja maukas.

Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura nostaa koko kauraleipien kategorian uudelle tasolle. Foodwestin makutestin mukaan Fazer Puikula 100Kaura sai historian parhaat kuluttajien arviot ja voitti kirkkaasti markkinaverrokit.

Fazer Puikula 100Kaura leivotaan Vantaalla Fazer Myllyn 100 % suomalaisesta kaurasta. Leivällä on Hyvää Suomesta -merkki.

Pussin voi lajitella muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Fazer Lemppari Jyväsämpylä 6 kpl, 300 g

Fazer Lemppari Kaurasämpylä 6 kpl, 300 g

Suomalaisten kuluttajien mielestä sämpylävalikoima on pysynyt pitkään samankaltaisena5. Siksi haluamme uudistaa valikoimaa: Leivoimme kuluttajien toiveen mukaisesti hieman paremmat, taattua Fazer-laatua olevat arkisämpylät. Pienehköt sämpylät sopivat jokaisen perheen arkeen.

Kaurasämpylän taikinan pohjana oleva, pitkään haudutettu kaurapuuro tuo sämpylään mehevyyttä ja kuohkeutta. Leipä pysyy tuoreen tuntuisena pitkään. Kaurasämpylän viljasta 24 % on täysjyväkauraa.

Jyväsämpylän idätetyt rukiinjyvät, hirssi, sekä pellavan-, auringonkukan- ja kurpitsansiemenet tuovat sämpylään mukavasti puruvastusta ja runsaasti kuituja. Sämpylässä on 12 % siemeniä ja jyviä.

Pussin voi lajitella muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Oululainen Jälkiuuni Täysjyväkaura 4 kpl, 240 g

Oululainen Jälkiuuni on markkinan tunnetuimpia leipäbrändejä, ja sillä on vahva maine hyvänmakuisena ja terveellisenä leipänä1. Nyt lanseerattava maistuva uutuus syntyy suomalaisesta täysjyväkaurasta (73%) ja -speltistä (27%). Oululainen Jälkiuuni Täysjyväkaurassa on sitkeä kuori ja mehevä sisus, ja se sopii kunnon puruvastusta kaipaavalle.

Leivän leivontaan on käytetty ainoastaan kotimaisia täysjyväviljoja, vettä, hiivaa ja merisuolaa. Leivällä on korkea ostokiinnostus: 86%, naisten keskuudessa jopa 91%3.

Jälkiuuniperhe saa myös uuden pakkausdesignin – nyt leivät ja lastut muodostavat yhtenäisen tuoteperheen. Uusi pakkaus tuo selkeyttä ja parantaa hyllyerottuvuutta.

Pussin voi lajitella muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Jokainen vatsa ansaitsee ystävän

Jopa 80 % kuluttajista on kiinnostunut leipätuotteiden vatsaystävällisyydestä5. Fazerin Vatsaystävällinen tuoteperhe tarjoaa vatsalle hellävaraisempiä leipävaihtoehtoja. Nyt myös tuoteperheen ulkoasu uudistuu: kuluttaja erottaa Vatsaystävälliset tuotteet valikoimasta helpommin.

Fazer Vatsaystävällinen Ruis 4 kpl, 260 g

Fazer Vatsaystävällinen Ruis on maailman ensimmäinen ruisleipä, jossa on alennettu FODMAP-hiilihydraattipitoisuus, kiitos patentoidun leivontatapamme. Leivän reseptiä on yhä hiottu: siinä on entistä herkullisempi, selkeämpi rukiin maku ja mehevämpi sisus.

Hyvää Suomesta -merkki. Pussin voi lajitella kartonginkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Fazer Vatsaystävällinen Hiivaton Siemenleipä, 420 g

Kuluttajat toivoivat Fazerilta sosiaalisessa mediassa sekä kuluttajapalvelun kautta jauhotonta ja hiivatonta leipää. Niinpä esittelemme Fazerin uutuuden, jonka leivontaan on käytetty runsaasti hyvää tekeviä siemeniä, hiutaleita ja jyviä, mutta ei lainkaan jauhoja.

Runsaskuituisessa leivässä yhdistyvät hyvä maku ja luonnollinen terveellisyys.

Fazer Vatsaystävällinen Hiivaton Siemenleipä on leivottu Suomessa.

Avainlipputuote. Pakkauksen voi lajitella kartonginkeräykseen.

Munkkibaarin uudet tulokkaat

Munkkibaari muuttaa pelin ja hurmaa nyt kokeneemmankin herkuttelijan: Fazer lanseeraa pienemmät Bon herkkumunkit todellisille herkuttelijoille. Bon munkit ovat premium-munkkeja, joiden hurmaava maku syntyy erilaisten täytteiden, ripotteiden ja kuorrutteiden mielenkiintoisista yhdistelmistä.

Berry Bon täytetty herkkumunkki, 16 x 63 g

Purppurainen, karhunvatukanmakuinen kuorrute, marjainen mustikkatäyte ja pinnalla ripaus kuivattua mustaherukkaa.

Vanilla mocca Bon täytetty herkkumunkki, 16 x 65 g

Täyteläisen pehmeä mokanmakuinen kuorrute, vanhan ajan vaniljatäyte ja keksimururipote.

Munkit ovat laktoosittomia.

Bon munkkien toimitukset alkavat 4.2.2019.

Bon munkit saatavina myös kuluttajapakaste-valikoimaan 18.2.2019 alkaen:

  • Berry Bon munkki, 8 x 378 g (6-pack)
  • Vanilla mocca Bon munkki, 8 x 390 g (6-pack)

Gluteenitonta makeaa

Fazer Gluteeniton Kinuskikakkunen 2 kpl, 150 g (tuore)

Fazer Gluteeniton Kinuskikakkunen 15 x 75 g (pakaste)

Uusi herkullinen Fazer Gluteeniton Kinuskikakkunen sopii keliaakikoille. Kinuskikakkusen sisällä on hurmaava kinuskisydän. Kaunis leivos on koristeltu käsin kinuskisella kuorrutteella ja karamellikrokantilla.

Gluteeniton ja laktoositon. Leivottu Suomessa.

Pakkauksen voi lajitella muovinkeräykseen.

Kevään ilahduttajat: perinteiset herkut ja piristävät uutuudet

Fazer Juhlalimppu, 400 g

Lempeän mausteinen, taikinajuureen leivottu Fazer Juhlalimppu kruunaa juhlapöydän. Taikinan pitkä patalepo antaa leivälle pehmeän rakenteen ja maun. Sisältää appelsiininkuorihilloa, rusinaa, anista ja fenkolia, jotka antavat limpulle sen hurmaavan mausteisen aromin.

Maidoton ja laktoositon. Leivottu Suomessa, Fazerin leipomossa Vantaalla. Saatavilla vain rajoitetun ajan. Toimitukset 1.3.–30.4.2019 ja jouluna 2019.

Fazer Auringonpaiste kakkurulla, 485 g

Aurinkoinen yhdistelmä raikasta mangoa ja suussa sulavaa valkosuklaata sopii kevään odotukseen. Kakkurullien myynnit ovat kasvaneet vuonna 2018 +15%.7

Pakkauksen voi lajitella muovinkeräykseen.

Saatavilla vain rajoitetun ajan: Toimitusaika 3.1.–30.4.2019.

Fazer Runebergintorttu 2 kpl, 208 g

Markkinoiden herkullisin Runebergintorttu on leivottu samalla reseptillä jo vuodesta 1975. Fazer Runebergintortussa yhdistyvät ihana maku ja mehevän herkullinen rakenne, joka muodostuu mantelirouhetta sisältävästä taikinasta sekä kostutukseen käytetystä rommista.

Saatavilla vain rajoitetun ajan. Toimitusaika: 8.1.–5.2.2019. Kotelon voi lajitella kartonginkeräykseen ja alustan muovinkeräykseen.

Fazer Laskiaispulla 2 kpl, 214 g

Fazer Laskiaispullat on täytetty aidolla kermalla ja raikkaan mansikkaisella hillolla tai mantelimassalla. Laskiaispullat ovat laktoosittomia. Leivottu Suomessa, Fazerin Vantaan leipomossa.

Saatavilla vain rajoitetun ajan. Toimitusaika: 8.1.–5.3.2019. Pakkauksen voi lajitella kartonginkeräykseen.

Fazer Tippaleipä 2 kpl, 120 g

Fazer leipoo aidot ja ainutlaatuiset ohuen rapeat Tippaleivät uniikilla, alkuperäisellä 60-luvun reseptillään. Fazer Tippaleivät on tarkoitettu syötäväksi porukalla. Fazerin tapaan ne murskataan painamalla Tippaleivän päältä kevyesti, niin että kaikki herkuttelijat saavat napostella rapeita Tippaleipä-murusia.

Leivottu Suomessa.

Saatavilla vain rajoitetun ajan. Toimitusaika: 1.4.–30.4.2019. Pakkauksen voi lajitella kartonginkeräykseen.

Oululainen Pullava Rahka-persikkapitko 420 g

Oululainen Pullava -tuoteperheen suosikkipitko on jälleen kevään ja pääsiäisen valikoimissa.

Laktoositon. Avainlipputuote: Leivottu Suomessa, Fazerin Lahden leipomossa.

Saatavilla vain rajoitetun ajan. Toimitusaika: 30.1.–30.4.2019. Kalvon voi lajitella muovinkeräykseen ja alustan kartonginkeräykseen.

Lähde: http://news.cision.com/fi/fazer-group/r/fazer-leipomoiden-kevaan-uutuudet–tulossa-markkinoiden-herkullisin-kauraleipa-ja-premium-tason-make,c2726925

Lue myös