Siirry pääsisältöön

Fazer ALKU -tuoteperheen herkullisen rapeat uutuudet maaliskuussa 2019

Fazer ALKU murotuoteperhe kasvaa kahdella rouskuvan rapealla uutuudella: omena-kaneli ja ruissydän. Fazer ALKU mysliuutuus on herkullinen mustikkapiirakka. Uutuustuotteet ovat kaupoissa maaliskuussa 2019.

Fazer ALKU murot tuovat terveellisiä vaihtoehtoja murohyllyyn. Kuluttajat pitävät tärkeinä juuri murojen korkeaa kuitupitoisuutta, raaka-aineiden kotimaisuutta ja että tuotteeseen ei ole lisätty sokeria eikä lisäaineita.*

Rouskuvan rapeat Fazer ALKU -murot valmistetaan suomalaisesta viljasta. Tuotteet on makeutettu raikkaalla omenamehulla. Ne eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai lisäaineita, maku tulee aidoista marjoista ja hedelmistä. Fazer ALKU -murot sopivat aamiaiseksi tai välipalaksi maidon, kaurajuoman tai jugurtin kanssa nautittaviksi tai naposteltaviksi sellaisenaan.

*Lähde: Murojen kuluttajamakutesti, Foodwest 10/2018

Fazer ALKU Ruissydän muro, 400 g 

Ruista suurella sydämellä – rapeat ja lempeät ruissydämet.

Ei lisättyä sokeria, ei lisäaineita, 60 % ruista, runsaasti kuitua (10 %). Ruissydänmurot on makeutettu raikkaalla omena- ja puolukkamehulla.

Fazer ALKU Omena-kaneli kauramuro, 400 g

Herkullinen alku päivään – kauramurot, jotka saavat makunsa aidoista omenoista ja kanelista. Ei lisättyä sokeria, ei lisäaineita, 66 % täysjyvää, runsaasti kuitua (13 %).

Fazer ALKU -murot sisältävät runsaasti täysjyväkauraa, jonka kuidut hellivät vatsaa. Lisäksi kaurassa on proteiinia ja beetaglukaania, joka auttaa säilyttämään muun muassa normaalin kolesterolitason*. Tuotteille on myönnetty Suomen Sydänliiton Parempi valinta -sydänmerkki.

Tuotteet valmistetaan Fazerin myllyssä Ruotsissa, ja uutuudet ovat kaupoissa maaliskuussa. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräyksessä.

*Beetaglukaania kaurasta. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 3 grammaa beetaglukaania päivässä.

Fazer ALKU Mustikkapiirakka mysli, 375 g

Hurmaavan makuiseen mysliin on lisätty kardemummaa ja raikkaita mustikoita rapeaksi paahdetun kauran joukkoon. Mustikkapiirakkamysli on runsaskuituinen eikä sisällä lisättyä sokeria eikä lisäaineita. Makeus tulee hunajasta.

Valmistettu kotimaisesta täysjyväkaurasta ja -rukiista Lahden myllyssä. Tuotteelle on myönnetty Hyvää Suomesta Joutsenlippu -alkuperämerkki.

Pakkaus on helppo avata ja sulkea, ja siinä on kätevä kaatonokka. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräyksessä.

Lähde: https://cisn.co/2EhEYqQ

Lue myös