d-md-none
Siirry pääsisältöön

Boostaa aamupalasi superaamiaiseksi uusilla Superl!fe -tuotteilla

Have a Superl!fe aamiaissekoitukset ja smoothie-mix ovat uusi ja helppo tapa parantaa aamupalaa ravinteikkailla ja luonnollisilla ainesosilla. Vaivattomat Superl!fe Organic Breakfast Toppings -sekoitukset sisältävät runsaasti kuitua, rautaa ja magnesiumia. Ja nimensä mukaisesti ne on helppo ripotella vaikkapa puuron tai jugurtin päälle tai sekoittaa smoothieisiin. Sekoitukset saavat makunsa gojimarjoista, mustikoista tai karpaloista. Rouskuvampaa suutuntumaa kaipaaville on kokonaisia mulperinmarjoja sisältävä sekoitus. Superl!fe Organic Supergreen Mix on valmis jauhe, joka sopii loistavasti vihersmoothieisiin ja itsepuristettuihin mehuihin.  Tuotteet ovat saatavissa hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa terveystuotehyllystä maaliskuusta alkaen.

Superl!fen tarkoitus on inspiroida ihmisiä tekemään elämässä terveellisiä valintoja ja tarjota luomulaatuisia, aitoja ja täysin vegaanisia tuotteita. Irlannissa tuotetut, erittäin korkealaatuiset Superl!fe-tuoteperheen valmisteet eivät sisällä gluteenia, soijaa, ainesosia maidosta, säilöntäaineita tai lisäaineita eikä lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Maku tulee makeaa makua luontaisesti antavista, luonnon sokereita sisältävistä aineksista.

Organic Breakfast Topping – marjojen hyvää makua ja erinomaisia ravintoaineita

Organic Breakfast Topping valikoimaan kuuluvat tuotteet, joissa on gojimarjaa, mustikkaa tai karpaloa. Marjan lisäksi kukin sekoitus sisältää seesamin-, auringonkukan-, chia- ja kurpitsansiementä sekä rusinaa ja amaranttia. Valmisteissa on runsaasti kuitua, rautaa ja magnesiumia ja ne ovat proteiinin lähde. Annostele aamupalasi päälle 2 ruokalusikallista. Breakfast Toppingsit soveltuvat erinomaisesti myös leivontaan. Pakkauskoko 200 g. Hinta noin 8,90 euroa.

Organic Chunky Breakfast Topping – mukavasti purtavaa

Organic Chunky Breakfast Topping on herkullisen maistuva sekoitus, joka sisältää kokonaisia mulperinmarjoja, gojimarjaa, kaakaonibsejä, seesamin-, auringonkukan- ja chiasiementä, mulperinmarjarouhetta, rusinaa ja amaranttia. Kokonaiset mulperimarjat antavat mukavaa suutuntumaa. Valmiste sisältää runsaasti kuitua, rautaa ja magnesiumia sekä on proteiinin ja omega-3:n lähde. Pakkauskoko 200 g. Hinta noin 8,90 euroa.

Organic Supergreen Mix – tee vihersmoothiestasi entistä vihreämpää

Organic Supergreen Mix on ainutlaatuinen sekoitus jauhettuja raaka-aineita, jotka antavat ravintoaineboostia smoothieisiin ja itsepuristettuihin mehuihin. Maca-, lucuma-, ohraruoho-, kaakao-, spirulina-, carob-, chlorella ja rakkoleväjauheista koostuva valmiste antaa aamupalaasi aimoannoksen kuitua, rautaa, magnesiumia, B12-vitamiinia ja runsaasti proteiinia. Annostele 1 ruokalusikallinen juomaan tai smoothieseen. Pakkauskoko 100 g. Hinta noin 8,90 euroa.

Lue myös