d-md-none
Siirry pääsisältöön

Blond on valoisa ja vastuullinen kahvivalinta

Blond on mielenkiintoinen vaaleapaahtoinen Arvid Nordqvist-uutuuskahvi, joka on valmistettu vastuullisesti hienoimmista luonnonmukaisesti viljellyistä Reilun kaupan Arabica-pavuista.

Blond-kahvi kuuluu Arvid Nordquist Selection premium sarjaan. Kuten kaikki Arvid Nordquist kahvit, myös Blond on paahdettu ilman fossiilisia polttoaineita, biokaasulla. Kahvintuotannossa kompensoidaan kaikki hiilidioksiidipäästöt viljelyksiltä myymälän hyllylle saakka istuttamalla puita kahvintuottajamaihin. – Teemme aktiivisesti töitä vähentääksemme ilmastovaikutustamme ja ilmastokompensoimme kahvin tuotannosta aiheutuneet päästöt, joihin emme itse voi vaikuttaa, tuotepäällikkö Tuula Urrila-Koppanen kertoo. 

100 % vastuullisesti sertifioitu

Monissa kahvinviljelymaissa työympäristöön ja työehtoihin liittyy erilaisia ongelmia. Korruptio ja lapsityövoiman käyttö eivät valitettavasti ole harvinaisia ilmiöitä. Kahvinvientiyrityksiltä vaaditaankin erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Arvid Nordquist tekee työtä syrjintää ja lapsityövoiman käyttöä vastaan ja pyrkii varmistamaan, että ympäristö ja reilut työolosuhteet huomioidaan tuotannon kaikissa vaiheissa. – Kaikki Arvid Nordquist kahvit ovat 100% vastuullisesti sertifioituja. Käyttämällä UTZ-, Reilun kaupan- ja Luomu-sertifioituja kahvipapuja tuemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia sekä ehkäisemme lapsityövoiman käyttöä ja syrjintää. Sertifioinnillamme voimme taata  sen, että nämä tavoitteet saavutetaan, Urrila-Koppanen täsmentää.

Blond on vaaleapaahtoinen täydellisyys

Blond on Arvid Nordquistin mielenkiintoinen uutuuskahvi suomalaisille, jotka ovat tottuneet vaaleapaahtoisen kahvin makumaailmaan. – Se on valoisa kahvi ja muiden Arvid Nordqvist kahvien tapaan valmistettu hienoimmista luonnonmukaisesti viljellyistä Reilun kaupan Arabica-pavuista.

Laadukkaat kahvipavut ovatkin vaaleapaahtoisen uutuuskahvin perusta. – Vaalean paahdon tuloksena syntyy aivan erityinen kahvikokemus. Kun kahvia paahdetaan varovasti tavoitteena vaalea paahto, syntyy uusia mielenkiintoisia makuvivahteita. Blond tuoksuu pehmeältä ja makealta. Kahvin maku on vivahteikas sekä hedelmäinen ja jälkimaussa voi havaita sitruksen aromeja, Urrila-Koppanen kertoo.

Teksti: Mia Heiskanen

Lue myös