Siirry pääsisältöön

Balti Jaama Turg on Tallinnan Street food mekka

Balti Jaama Turg on vast´ikään remontoitu tori, joka yhdistää saman katon alle uskomattoman määrän tarjontaa paikallisten maanviljelijöiden tuotteista, vintageen ja katuruokaan. Torilla on myös oma supermarket, maan laajimmat valikoimat lihaa ja kalaa, kahviloita – ja jopa oma panimo. Tori on myös herkuttelijan taivas, sillä saman katon alta löytyy Viron laajin, yli 30 ravintolatoimijan kattaus Street foodia.

Helppoa, aitoa, laadukasta ruokaa

Torin ruokatarjonnasta löytyy takuulla mieluinen vaihtoehto jokaiseen makuun vegestä intialaiseen, italialaiseen – kahviloiden tarjonnasta puhumattakaan. Ravintoloitsijat edustavat eri kansallisuuksia, joten torilla voi maistaa taatusti aitoja makuja. Ruokailu on rentoa, sillä omat lemppariruokansa voi noutaa mistä tahansa ruokakojusta ja nauttia niitä torialueen yhteisissä pöydissä. 

Torilla voi kokea myös gourmet-elämyksiä, sillä ruokakojujen joukossa on kahden virolaisen huippukokin pikkuravintolat. Baojaamin annokset ovat keittiömestari Mihkel Randin ja Kaval Rebanen Ranno Pauksonin käsialaa. Käsityöläisoluiden ystävän kannattaa suunnistaa toiseen kerrokseen, josta löytyy Humalakoda pubi, ravintola ja oma panimo.  

Näin löydät perille: Hyppää satamasta raitiovaunuun 1 tai 2 ja jää pois Kanuti tai Linnahall -pysäkillä.

www.astri.ee/bjt/

Lue myös