d-md-none
Siirry pääsisältöön

Baba Beach Club Hua Hin – Täydellinen pakopaikka ylelliseen lomaan

Hua Hin, tuo Thaimaan rannikolla sijaitseva paratiisikaupunki, kätkee sisäänsä lukemattomia upeita hotellivaihtoehtoja. Yksi näistä helmistä on Baba Beach Club, joka on herättänyt kiinnostusta matkailijoissa paitsi upealla sijainnillaan myös vertaansa vailla olevilla palveluillaan.

Astuessasi Baba Beach Clubin porteista sisään, sinut ympäröi välitön ylellisyyden tunne – korkeat katot ja marmoriset pylväät ja koriste-altaat, hotelli on todella kaunis! Ja palvelu on luksustason palvelua alusta loppuun.

Kaksi upeaa allas-aluetta

Baban valtavia ja upeita uima-allasalueita on jopa kaksin kappalein, joista toinen sijaitsee meren äärellä ja toinen resort-alueen keskellä, vehreitten puitten keskellä. 

Rannalla sijaitsevassa infinity-poolissa voit makoilla ilmatäytteisillä kelluntapatjoilla ja nauttia vaikka kylmästä pina coladasta merimaisemista nauttien. Rantabaarista saa myös tilattua thaimaalaista fast foodia, eli esim pad thaita tai kad pra paota. Voit nauttia herkullisen lounaan suoraan aurinkotuoleilta.

Toinen uima-allasalueen erikoisuus on swim up-baari, eli nimensä mukaisesti voit uida baarin luo, ja nauttia kahvista tai drinkeistä uima-asussa, auringosta nauttien.

Uima-allas on ihanan vehreyden keskellä, ja jos aurinko tuntuu liian kuumalta, on helppoa ja mukavaa siirtyä varjoon nautiskelemaan päivästään.

Hotellialue on myös upea iltamyöhään upeine valaistuksineen.

Viiden tähden aamiainen

Aamiaispöydästä löytyy laaja valikoima tuoreita hedelmiä, leivonnaisia, viljatuotteita, paikallisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä vaihtoehtoja. Lisäksi voit tilata tarjoilijoilta erikoiskahvia sekä kananmunasi kuten haluat. Baban erikoisuutena on tryffeli eggs benedictit – jota voin lämpimästi suositella!

Hotellin ravintolat

Hotellin ravintolat tarjoavat makuelämyksiä, jotka kutkuttelevat jopa vaativimmankin ruokailijan makuhermoja. Rantaravintolasta voit nauttia herkullisia mereneläviä, tuoreita thaimaalaisia makuja ja kansainvälisiä herkkuja samalla kun kuuntelet aaltojen liplatusta. Mikäli kaipaat intiimimpää tunnelmaa, voit vierailla hotellin sisätiloissa olevassa ravintolassa, jossa voit nauttia thaimaalaisia perinneruokia kuten esim hot potista. Ruokailun yhteydessä voit myös nauttia laadukkaista viineistä ja käsityöcocktaileista, jotka täydentävät makuelämyksiäsi täydellisesti.

Useita eri majoitusvaihtoehtoja

Hotellissa on useita erilaisia huonetyyppejä, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tilavat ja modernisti sisustetut Deluxe-huoneet tarjoavat mukavuutta ja rentoutumista. Huoneissa on viihtyisä parivuode, oma kylpyhuone sekä tarvittavat mukavuudet ja palvelut loman aikana.

Baba Beach Clubin ylelliset sviitit tarjoavat ylimääräistä tilaa ja yksityisyyttä. Sviiteissä on erillinen oleskelualue, jossa voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Lisäksi sviiteissä on ylellinen kylpyhuone, jossa on poreamme tai erillinen suihku.

Hotellin huvilat tarjoavat täydellisen yksityisen loma-asumisen. Huviloissa on tilava makuuhuone, oma uima-allas ja aurinkoterassi, jossa voit rentoutua täysin omassa rauhassasi. Huvilat ovat suunniteltu tarjoamaan ylellisyyttä ja intiimiä tunnelmaa.

Kaikissa huonetyypeissä on moderni ja tyylikäs sisustus, laadukkaat vuoteet, ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi, josta voit nauttia kauniista näkymistä ympäröivään luontoon tai merelle.

Baba Cool spa

Babassa on myös ihana keidas nimeltään Baba Cool spa, jossa voi nauttia erilaisista rentoutumis- ja kauneushoidoista, hieronnoista, kasvohoidoista kehonkuorinnoista ja aromaterapiasta. Vahva suositus Baba signature hieronnalle!

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös