d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ägräs Distilleryn Ägräs Gin voitti hopeaa International Wine & Spirit Competition 2017 -kilpailussa.

Distilleryn Ägräs Gin on voittanut hopeaa Gin & Tonic -kategoriassa arvostetussa International Wine & Spirit Competition 2017 -kilpailussa.

Vuotuisessa kilpailussa osallistujia oli yli 90 maasta, joten saavutus on todella hieno. -Ginin tislauksen alkuvaiheessa meillä ei ollut erityisesti Gin & Tonicit mielessä, vaan tavoitteenamme oli luoda erittäin hyvä gini kotimaisista yrteistä. Gin & Tonic -kategorian hopeamitali onkin huima tunnustus meille, päätislaaja Tomi Purhonen kertoo.

Gin & Tonic -hopeamitalin lisäksi Ägräs Gin voitti samassa kilpailussa myös pronssia Contemporary Gin -kategoriassa.

Ägräs Gin on Ägräs Distilleryn ensimmäinen gini, joka on ollut markkinoilla viime vuoden joulukuusta lähtien. Tähän mennessä gini on voittanut pronssia niin IWSC 2017 kuin ISC 2017 kilpailuissa, sekä hopeaa Gin & Tonic -kategoriassa IWSC 2017:ssa.

Ägräsin tiimi Fiskarsissa jatkaa vahvaa tuotekehitystä. -Syksyllä tuoteportfoliomme laajentuu. Aiemman menestyksen siivellä on tietenkin helppo lennellä, mutta keskitymme kuitenkin tekemään tuotteemme alusta loppuun maku edellä, kuluttajat ja loppukäyttäjät koko ajan mielessä pitäen, toimitusjohtaja Susanna Kankare kertoo.

Käy lukemassa Toptasten juttu Ägräs Distillerysta!

Lue myös