d-md-none
Siirry pääsisältöön

Luomu kvinoavegekulho

Tilasimme luomuruokaa Luomukassi-palvelusta ja sen vegaanikassin yksi herkullinen resepti on tässä.

Kahdelle | n. 25 min

  • 2 dl kvinoaa
  • 300g tofua
  • 2 rkl soijakastiketta
  • pikkutomaatteja
  • 1 avocado
  • ituja
  • salaattia
  • 1 lime
  • basilikaa
  • 2 retiisiä
  1. Valuta tofu ja laita se lautaselle muutaman talouspaperin väliin. Anna ylimääräisen nesteen imeytyä pois noin 10 minuuttia.
  2. Valmista kvinoa pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita kattilassa limen mehu, oliiviöljy, ja suola sekä jos kotoa löytyy niin paprika- ja chilimauste. Kaada sekaan valmis kvinoa ja sekoita.
  3. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy ja lisää tofupalat. Paista keskilämmöllä muutama minuutti. Mausta soijalla ja anna sen imeytyä tofupaloihin. Nosta pannu liedeltä.
  4. Leikkaa avokado sekä retiisi viipaleiksi ja puolita tomaatit.
  5. Asettele kvinoa kulhoihin. Lisää päälle tofupalat, kasvikset, idut, silputtu salaatti ja basilika.
  6. Purista limemehua päälle.

Haluaisitko syödä enemmän kasvisruokaa? Tässä ideoita:

Lue myös