d-md-none
Siirry pääsisältöön

Anton & Antonin fetajuustolla maustetut lihapullat

Saimme testattavaksi Anton & Antonin arkikassin, josta tämä herkullinen lihapullaresepti on poimittu. Tässäpä sinulle arkiruokaa parhaimmillaan, kuitenkin pienellä twistillä. Huomaathan, että resepti on suunniteltu kahdelle – muokkaa siis annosta syöjien määrän mukaan!

Ainekset (kahdelle henkilölle)

  • 250 g naudan jauhelihaa 1 kananmuna
  • 2 rkl maissijauhoja
  • 1⁄2 – 1 pkt fetajuustoa
  • 1 rkl persiljaa
  • 1⁄2 tl pippuria
  • 1⁄2 tl suolaa
  • Öljyä
  • 1 prk A&A Keittiön tomaattikastiketta (tai valitsemaasi valmiskastiketta/itse tehtyä pastakastiketta)
  • 2 annosta spagettia
  • 1⁄2 sitruunan mehu ja raastettua kuorta
  • 1⁄2 ruukku korianteria

Valmistus:

  1. Sekoita jauheliha, kananmuna, maissijauhot, murustettu feta, persilja, pippuri ja suola kulhossa taikinaksi. Anna vetäytyä 5 min.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Pyöritä sillä välin isoja lihapullia ja paista pannulla kypsäksi tilkassa öljyä. Lisää pannulle tomaattikastike ja hauduta sillä välin, kun pasta kypsyy.
  4. Kaada pastasta vesi pois ja lisää pasta tomaattikastikkeeseen varovasti sekoittaen.
  5. Tarjoa lihapullat tomaattikastikkeessa pastan kanssa. Ripota päälle tuoreita korianterinlehtiä, purista päälle vähän sitruunamehua ja raasta päälle sitruunankuorta.

Lue myös