d-md-none
Siirry pääsisältöön

Esittely

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Lore on tasokas bistro, jonka ovat perustaneet tunnetun Leib Ravintolan omistajat – sommelier Kristjan Peäske ja kokki Janno Lepik, joka on voittanut Michelinin parhaan nuoren kokin palkinnon.

Menumme perustuu kahden omistajan kokemuksiin comfort-foodin klassikoista, mutta niissä on uudenlainen twisti. Menu on yksinkertainen ja herkullinen.

Ravintola sijaitsee Noblessnerin satama-alueella. Ainutlaatuinen tunnelma heijastelee historiallista vuosisadan vanhaa sukellusveneiden rakennustehdasta, ja merenrantaterassi on yksi kaupungin suosituimmista paikoista.

Lore on palkittu Michelin BiB Gourmand -tunnustuksella. Paras tapa tutustua Loren tarjontaan on valita Lore jaettava elämysmenu, sillä uskomme, että ruoan jakaminen on loistava tapa kokoontua yhteen ja nauttia ympärillämme olevista ihmissuhteista. Tervetuloa istumaan alas ja rentoutumaan samalla kun huolehdimme illastasi.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Ruokalistamme on kausiluonteinen ja muuttuu jatkuvasti. Vieraamme odottavat aina syksyä, sillä silloin ruokalistalle palaa yksi perustuotteistamme: norjalaiset kampasimpukat ruohosipuli-sitruuna-voi-kastikkeella tuoreen omenan ja rapean endiivin kera. Kestävää ja supermaukasta!

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Keittiötä ohjaavat osaomistaja Janno Lepik ja nuori ja lahjakas Tauno Tamm. Lore on yksi ensimmäisistä Green Key -ravintoloista Virossa ja suhtaudumme vastuullisuuteen erittäin vakavasti osana ruokalistaamme. Suurin osa vihanneksistamme tulee paikallisilta pienviljelijöiltä, ​​lihamme on aina paikallista, kalat ja äyriäiset MSC-sertifioitua. Sen lisäksi tarjoamme yksinkertaista ruokaa, jossa raaka-aineet ovat esillä parhaimmillaan ja sesonki aina huomioitu.

Loren viinilista ei ole pitkä, mutta sitäkin monipuolisempi, ja Viron Sommelieryhdistys on valinnut sen Viron parhaaksi lyhytjuomaohjelmaksi! Keskitymme pääasiassa pienviljelijöihin ja tarjoamme sekä vakiintuneita alueita että seikkailunhaluisia viininvalmistajia. Tämän lisäksi meillä on itsetehtyjä cocktaileja ja mocktaileja, suuri valikoima käsityöoluita ja tarkasti valikoituja alkoholittomia juomia.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Let’s keep it simple and tasty!

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma-la klo 12.00-23.00

Su 12.00-22.00

Osoite

Peetri 12, 10415 Tallinna

Sähköposti

Puhelinnumero

+3725118613

Lore Bistro

Peetri 12, 10415 Tallinn, Estonia

Lue myös