Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Tervetuloa Ambulaan, jossa perinteet ja uudet ideat sekoittuvat kulinaariseksi sinfoniaksi yhdistäen kahden saarivaltion Malediivien ja Sri Lankan rikkaat maut.

Garudiya on perinteinen malediivilainen ruokalaji – kalaliemi, jossa on yleensä yksinkertaisia makuja kuten chiliä, sipulia tai sitruunaa. Ravintola Ambulan Garudiya -annoksessa makujen päärooli kuuluu punajuurelle ja tonnikalalle. Tämä ruokalaji vie sinut gastronomiselle tutkimusmatkalle alkaen garudiyan makeudesta, maanläheisen punajuuren mausta, walaumas -leipämme mausteiseen potkuun ja loppujen lopuksi umamia antamaan ilmakuivattu tonnikala.

Annosten jokainen raaka-aine, joka on hankittu paikallisesti viljelijöiltämme ja kalastajiltamme, kantaa kestävän kehityksen ja yhteisöllisyyden henkeä. Ruokailu Ambulassa ei ole vain aistillinen matka, vaan myös tarina perinteistä, innovaatioista ja paikallisesta voimaantumisesta jokaiseen suupalaan upotettuna.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Tarjoamme herkullisen 8 ruokalajin menun tavallisena versiona tai kasvisversiona. Molemmat vaihtoehdot vievät sinut läpi makunystyröitä hivelevän kokemuksen Malediivien sekä Sri Lankan makujen maailmassa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Kokkimme Amila de Silva loi ravintola Ambulan annokset yhdistäen Malediivien ja Sri Lankan maut yhteen. Konseptimme kiteytyy lauseeseen ”missä perinteet ja uudet ideat muodostavat kulinaarisen matkan”.

Sommelierimme on myös parittanut ravintolamme menut viinien ja cocktailien kanssa muodostaen makukokonaisuuden, joka ihastuttaa ja yllättää herkuttelijan.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Kulinaarinen matka, laadun & innovaation siivittämänä.

Aukioloajat

Klo 19-22

Osoite

Meedhoo, Maldiivit

Sähköposti

Puhelinnumero

+960 658 0222 , Ext 6077

Ambula Restaurant

Meedhoo, Maldives

Lue myös