d-md-none
Siirry pääsisältöön

Vegaaniset salaattitacot Next Level vegejauhiksella

Titin aasialainen versio pico de gallosta:

  • 1/2 pieni punainen paprika
  • 1/2 pieni keltainen paprika
  • 1/2 oranssi paprika
  • 1/2 punasipuli
  • 1/3 kurkku
  • 1/2 punainen chili
  • 1/2 vihreä chili
  • 1 avocado
  • 1 nippu lehtipersiljaa tai korianteria riippuen kummasta pitää
  • 3 limen mehu
  • 2 rkl kalakastiketta

Pilko kaikki pieneksi, kurkun voi kuoria ensin jos haluaa. Poista siemenkodat chileistä ja paprikoista. Lisää kalakastike ja purista joukkoon lime, sekoita hyvin.

Vegejauhistäyte

  • 1 pkt Next level kasvisjauhista
  • 2-3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1 tl chilimurskaa
  • ripaus valkopippuria
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • Haluamasi öljyä paistamiseen

Paista jauhis pienessä määrässä öljyä ja mausta.

Pähkinäkastike

  • 1 dl Alesto saksanpähkinöitä
  • 2 kpl Freshona grillattuja paprikoita
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl Marlene hunajaa
  • 1 rkl Primadonna oliiviöljyä
  1. Rouhi pähkinät veitsellä karkeaksi muruksi. Laita pähkinät, grillatut paprikat, sitruunan mehu, hunaja ja oliiviöljy tehosekoittimeen ja jauha kastikkeeksi.
  2. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hunajaa, oliiviöljyä tai sitruunamehua.

Tarjoiluun:

  • Cosmopolitan salaattia
  • Sweet & sour chilikastiketta

Kata pöytä aasialaisella pico de gallolla, pestyillä salaattitacoilla ja kastikkeilla. Sitten vaan täyttelemään tacoja ja syömään!


Lue myös