d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ruusukaali-gnocchipannu

4 annosta | aktiivinen: 10 min | passiivinen: 25 min

Ainekset:

  • 400 g ruusukaaleja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 chili
  • 200 g chorizoa
  • 1 rkl oliiviöljyä 
  • 250 g gnoccheja
  • 10 lehteä salviaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistus:

  1. Pese ruusukaalit ja halkaise ne kahtia. Kuori sipuli ja leikkaa isohkoiksi lohkoiksi. Viipaloi valkosipulit ja hienonna chili. Kuori ja leikkaa chorizo noin 1/2 cm:n viipaleiksi.
  2. Lisää paistinpannulle öljy. Nosta chorizo, sipulit ja chili paistinpannulle. Kuullota niitä hetki. Lisää ruusukaalit ja paista noin 10 minuuttia keskilämmöllä.
  3. Lisää pannulle gnocchit ja salvian lehdet. Jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Nosta pannu pois levyltä, ja mausta punaviinietikalla, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja nosta tarjolle.

Reseptivinkit saatu Viinilinnalta. Viinilinna suosittelee tämän reseptin kanssa: Les Dauphins Côtes du Rhône Rouge

Lue myös