Siirry pääsisältöön

Paul Svensson – Grillatut paprikat

Grillatut paprikat

”Aina kun grilli on kuumana, teen tätä yksinkertaista ruokaa, jotta sitä on viikolla jääkaapissa – tai sille päälle sattuessani syön sen heti”

4 annosta:

  • 4 paprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 timjaminoksaa
  • merisuolaa

Sivele paprikoihin oliiviöljyä ja hippunen merisuolaa.

Grillaa kannen alla grillissä tai 220-asteisessa uunissa, kunnes paprikat ovat pinnalta mustalaikkuisia ja pehmeitä.

Ota pois grillistä ja pane muovipussiin revityn timjamin kera. Sido pussi tiukasti kiinni ja anna jäähtyä.

Kuori ja säilö oliiviöljyssä jääkaapissa tai käytä heti.

Resepti kirjasta Pauls Kök, En grönare matfilosofi

Tutustu myös muihin kasvisruokaresepteihimme!

Lue myös