d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kahden juuston makaronilaatikko

8 annosta

  • 800 g makaronia
  • 2 sipulia
  • 800 g jauhelihaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2-3 dl juustoraastetta
  • raclette-juustoa

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Keitä makaroneja vedessä 5 minuuttia.

2. Hienonna kuorittu sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli öljyssä kuumalla pannulla kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä. Sekoita jauhelihaseos ja makaronit vuoassa.

4. Ripottele pinnalle juustoa. Kypsennä uunissa noin 45 minuuttia.

5. Kun makaroonilaatikko on valmis, sulata raclette juusto paistinpannulla. Sulaa raclette juustoa voi lisätä jokainen annokseensa lopuksi oman mielen mukaan.

Lue myös