d-md-none
Siirry pääsisältöön

F&G: Hara Bhara -kasvispihvit, kikherne-kasvispaistos ja korianteriraita

Pannu kuumaksi, ja ihana intialaisittain maustettu ruoka on hetkessä valmis. Resepti on Fast & Green -ruokakassipalvelun kokkien käsialaa.

Ainekset
(4 ruokailijalle)

600 g Hara Bhara -kasvispihvimassaa
400 g Paprikasekoitusta
2 prk Kikherneitä
Korianteria
Rypsiöljyä
Tikka Masala -mausteseosta
Suolaa
Mustapippuria
150 g Vegaanista jugurttia

Fast and green kasvispihvien resepti ja ainekset.


Tee näin:

1. Tee korianteriraita

Irrota korianterin lehdet ja hienonna korianteri. Yhdistä jugurtin kanssa. Mausta ripauksella suolaa. 

2. Valuta kikherneet

Huuhtele ja valuta kikherneet siivilässä.

3. Paista kasvikset

Kuumenna pannu ja lisää tilkka öljyä. Pikapaista paprikasekoitusta 2 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät hieman mutta jäävät rapsakoiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Siirrä kulhoon ja peitä. 

4. Paista kikherneet

Palauta pannu liedelle ja lisää tilkka öljyä. Lisää kikherneet ja mausta Tikka Masala -mausteseoksella. Paista 2 minuuttia, kunnes kikherneet ovat saaneet hieman väriä. Mausta ripauksella suolaa ja kaada paistettujen paprikoiden joukkoon.

5. Paista pihvit

Pese ja kuivaa pannu ja palauta se liedelle. Muotoile Hara Bhara -kasvispihvimassasta pihvejä (halutessasi voit kieritellä pihvit esim. korppujauhoissa, jolloin pinnasta tulee rapeampi). Lisää pannulle öljyä ja paista pihvit keskilämmöllä niin, että ne ovat kauniin ruskeita päältä ja kuumia sisältä.

6. Kokoa ja tarjoa

Jaa kikherne-kasvispaistos lautasille. Lisää Hara Bhara -pihvit. Tarjoa korianteriraitan kanssa. 

Lue myös