Siirry pääsisältöön

Varaa pöytä

Millainen Platz on?

Ravintola Platzille on ominaista ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä paikallinen virolainen keittiö. Ruoan voi luonnehtia sesongin raaka-aineisiin perustuvaksi, yksinkertaiseksi ja helposti nautittavaksi. Platzin à la carte -menu ja lounaserikoisuudet, jotka tarjoillaan maanantaista perjantaihin, tuovat mieleen nautinnollisia, sielua rentouttavia muistoja. Ravintolan ammattimainen viinilista on myös mainittava.

Platzilla on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia jopa 120 hengelle. Kesäisin käytettävissä on myös 100-paikkainen terassi.

Nimi Platz on tullut ravintolan sijainnista, joka sijaitsee Rotermannin korttelin pääaukiolla (vironkielinen sana aukiolle/paikalle on plats).

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Ruokalista tarjoaa monenlaisia makuja, joten jokaiselle löytyy jotakin. Otamme allergiat ja ruokamieltymykset aina vakavasti ja pyrimme löytämään jokaiselle sopivan ja herkullisen ratkaisun.

Nykyiseltä ruokalistalta voimme suositella naudanlihatartariamme, jossa naudanliha tulee paikalliselta tilalta, suuri suosikki ruokalistallamme ovat myös rapeat katkaravut mangomajoneesilla. Pääruoasta kaksi eniten myytyjä ovat kuhamme kukkakaalipyreellä ja hirvenliha metsäsienipyreellä.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Lahjakkaat kokkimme ovat ottaneet huomioon erilaiset maut kootessaan Platzin ruokalistaa. Voit valita ruokia à la carte -listalta, joka tarjoaa kasvisvaihtoehtoja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia ruokia. Maanantaista perjantaihin tarjottava lounasmenu on saavuttanut suuren suosion ja tarjoaa edullisia, nopeita ja maukkaita lounasvaihtoehtoja. Lounaslista vaihtuu joka päivä – voit seurata sitä Platzin nettisivuilla ja Facebook-sivuilla. Platz sopii erinomaisesti liikelounaisiin sekä usean ruokalajin illallisiin.

Viinilistamme on laatinut Margus, joka valittiin Viron parhaaksi sommelieriksi vuonna 2001. Hän on myös Estonian Sommelier Associationin jäsen. Viinilista on koottu asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja sillä on tarjottavaa niin hintaherkille kuin niille, jotka arvostavat viiniä, joka ei ole se halvin vaihtoehto, mutta ehdottomasti hintansa väärti.

Varaa pöytä

Aukioloajat

Ma-to 11.30-22.00
Pe-la 11.30-23.00
Suljettu sunnuntaisin (avataan myös sunnuntaisin jälleen maalis- tai huhtikuussa)

Osoite

Roseni 7, Tallinna, Harjumaa 10111, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+3726645086

Platz

Roseni 7, Tallinna, Viro

Lue myös