d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen Kivi Paber Käärid on?

Kivi Paber Kääridin 100 % gluteeniton keittiö on ensimmäinen laatuaan Virossa ja ainoa tiedossamme Baltiassa, joka tarjoaa täyden menun niin terveystietoiselle kuin ruokaa rakastavallekin asiakkaalle. Keittiö huolehtii sinusta tarjoamalla puhtaista ja käsittelemättömistä ravintoaineista valmistettuja ruokia – maatilalla kasvatettujen ja sertifioitujen luomutuotteiden sekoitusta, joka on mieluiten vielä kasvatettu lähistöllä Virossa. Käytämme vain häkkivapaita kananmunia.

Tervetuloa meille! Kivi Paber Käärid on täällä tarjotakseen sinulle yksinkertaisen, mutta tuoreen lähestymistavan terveelliseen ruokaan sekä vain puhdasta iloa Telliskiven (Creative City) teollisessa miljöössä. Meille on ominaista hieman omituinen ilmapiiri, johon liittyy täydellinen toteutus ja kokonaiskokemus, joka on kaikkea muuta kuin tylsää. Tämän lisäksi tarjoamme myös elävää musiikkia viikonloppuisin, joskus varhaiseen aamuun asti. Kun syöt Kivi Paber Kääridissä, voit olla varma, että saat intohimolla valmistettua ruokaa, joka on terveellistä ja uskomattoman maukasta.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosittelemme kokeilemaan kaikkea, mutta suosituimpia ruokiamme ovat hampurilaiset ja pasta, jotka vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Karl on pääkokkimme, joka pyrkii pitämään ruoan yksinkertaisena laadukkailla raaka-aineilla ja yhtäläisellä hinnoittelulla. Viinilistaa varten meillä on talon sommelier, joka vastaa täydellisen viinin valitsemisesta menullemme.

Aukioloajat

Su-ti klo 12-22

Ke-to klo 12-23

Pe-la klo 12-01

Osoite

Telliskivi 60a-7, Tallinna, Harjumaa 10412, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+37253501320

Kivi Paber Käärid

Telliskivi 60a-7, Tallinna, Viro

Lue myös