d-md-none
Siirry pääsisältöön

Proteiininäkkäri-rahkaparfait crumblella

Vaikka reseptillä on hieno nimi, on tämä annos helppo ja jokaiselle mahdollinen toteuttaa. Täyttävä proteiininäkkäri-rahkaparfait crumblella maistuu varmasti ja reseptiin rapeutta, proteiinia sekä kuituja tuo moneen muuntuva Rosten Siemennäkkäri.

  • 1 pkt (200g) maitorahkaa
  • 0,3 l turkkilaista jogurttia
  • 1 kpl kypsä banaani
  • 1 dl mustikoita (pakaste)
  • 6 kpl Rosten proteiini seesami & pellava siemennäkkäriä
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  1. Pilko banaani tehosekoittimeen. Lisää mukaan mustikat, jogurtti ja ja maitorahka. Murenna näkkileipä ja pähkinät sekaan. Soseuta tasaiseksi.
  2. Kaada seos laakeaan kulhoon ja pakasta noin tunti tai kunnes kohmeista.
Reseptissä käytettiin Rosten proteiini siemennäkkäriä makuna seesami & pellava.

Pähkinä-näkkäri crumble

  • 3 kpl Rosten proteiini seesami & pellava siemennäkkäriä
  • 2 dl pähkinöitä
  • kanelia
  • 3 rkl vaahterasiirappia
  1. Rouhi näkkärit veitsellä karkeaksi palaksi.
  2. Hienonna myös pähkinät karkeaksi muruksi ja paahda pähkinöitä pannulla kunnes ne saavat vähän väriä.
  3. Lisää näkkärimuru ja kaneli keskenään ja sekoita.
  4. Lisää paistinpannulle vaahterasiirappia sekä näkkäri-kanelisekoitus ja anna karamellisoitua.
  5. Jäähdytä ja murenna.

Päälle:

  • Crumblea
  • Tuoreita marjoja (mansikkaa, vadelmaa, herukoita, granaattiomenaa)
  • Kuivattuja karpaloita
  • Pellavansiemeniä
  • Karpalojauhetta
  • Kukkia
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Nayttokuva-2022-8-29-kello-11.59.55.png

Reseptin loihti ja kuvat otti Toptaste vaikuttaja: @kokki_ja_kamera

Resepti tehty yhteistyössä Leipomo Rosten kanssa.

Lue myös