Suklaamousse:
140 g tummaa 70% suklaata
1,5 g (n. 1kpl) liivatetta
125 g (1 1/4dl) maitoa
250 g (2 1/2 dl) kermavaahtoa
Liota liivate kylmässä vedessä viiden minuutin ajan. Kiehauta maito ja lisää kuivaksi puristettu liivate. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa n.15 sekuntia kerrallaan. Lisää maito sulaan suklaaseen kolmessa osassa välillä vispilällä sekoittaen. Kun seos on 35-40 asteista, eli kädenlämpöistä, lisää kolmasosa kermavaahdosta vispilällä sekoittaen. Lisää loput kermavaahdosta nuolijalla varovasti nostellen. Jaa annosmaljoihin, laseihin tai kulhoihin ja anna olla jääkaapissa peitettynä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

n.100 g keksejä valintasi mukaan
n.150 g valitsemiasi marjoja kuten mansikoita tai vadelmia
Juuri ennen tarjoilua, nostele suklaamoussen päälle keksimurua ja pilkottuja marjoja ja nauti!