d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kallen rullat

  • 500 g silakkafileitä
  • suolaa
  • valkopippuria

Kastike:

  • 1 ½ dl ruoanvalmistusjogurtti
  • 1/2 dl majoneesia
  • 1/2 dl mätitahnaa

Päälle:

  • ½ dl hapankorppuja jauhettuna
  1. Levitä silakkafileet työpöydälle tai leivinpaperin päälle työpöydälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille kevyesti suolaa ja valkopippuria. Rullaa sitten kalat ja nosta voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja levitä seos rullien päälle. Ripottele pinnalle hapankorppujauhelma ja kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Tarjoa pinaatilla maustetun perunasoseen ja puolukkahillon kera.

Resepti Pro Kala ry lähde.

Lue myös