Siirry pääsisältöön

Jevgeni Jermoskin – ravintola Masha – Paistettuja omenoita marsipaani täytteellä

Ainekset:

  • 4 isoa omenaa
  • 50 g marsipaania
  • 3 rkl kuivattuja karpaloja tai kirsikoita
  • 4 kuivattuja viikunoita
  • 3–5 rkl kermaa
  • cashew pähkinöitä

Tarjoiluun:

  • tomusokeria
  • jäätelöä tai vanilja kastiketta 

Poista omenan kuoret ja kanta. Raasta marsipaani täytteeseen. Pilko kuivatut marjat ja sekoita marsipaanin kanssa. Lisää kermaa ja sekoita kunnes seos on tasainen. Laita osa seoksesta omenan sisään ja ripottele cashew pähkinöitä päälle. Paista uunissa 200 °C, 20–30 minuuttia, peitä foliolla jos tarve. Tarjoiluun, ripottele tomusokeria omenoiden päälle ja tarjoile jäätelön tai vanilja kastikkeen kanssa.

Lue myös