Siirry pääsisältöön

Grillijuhlat New Yorkin tyyliin!

Street food on tällä hetkellä suosittu trendi, eikä vähiten siksi, että se yhdistelee tuoreita aineksia rentoon tyyliin. Hodareista, burgereista ja muista käteenmenevistä herkuista saa nauttia paitsi New Yorkin kaduilla myös suomalaisten kesäkeittiöissä, sillä Grillimaisteri toi kunnon kattauksen Street Food -aineksia Lidlin myymälöihin. Street food on kotikokille helppo nakki, sillä suurimman osan aineksista voi ostaa suoraan kaupasta, eikä tiskattavaakaan synny paljon.

Aloita menun rakentaminen pohtimalla juhlien luonnetta: onko vieraita paljon ja löytyykö heidän joukostaan kasvissyöjiä, entä lapsia? Haluatko tarjota monenlaisia vaihtoehtoja vai pysytteletkö vaikkapa simppelissä hodarimenussa? Entä annatko vieraille vapauden koota annoksena oman makunsa mukaan buffasta vai teetkö annokset valmiiksi itse?

Hodarit, jotka huutavat haukkaamaan

Helpot ja herkulliset hodarit syntyvät laadukkaista ja lihaisista Grillimaisteri-makkaroista, raikkaista kastikkeista ja tuoreista kasviksista. Muista panostaa myös sämpylään ja valitse höttöisen leivän sijasta gourmet-versio: Grillimaisterin Premium-hodari. Löydät sen maissisirotteella koristeltuna tai briossin makuisena.

Burgereissa saa olla paljon täytettä

Jokaisen burgerin sydän on
tietysti lihaisa ja laadukas pihvi, jonka voit valita Grillimaisterin kattavasta
valikoimasta. Pihvin
kaveriksi sopii hyvin
Kanian Paholaisen
majoneesi tai premiumtasoinen Fries & Burger -majoneesi. Myös hyvä cheddar-juusto ja tuoreet kasvikset kuuluvat aitoon ja alkuperäiseen jenkkiburgeriin.

Jos haluat päästä todella helpolla, niin hanki Grillimaisterin miniburgereita, joissa on sekä sämpylä että pihvi valmiina. Nämä pikkusuolaiset palat maistuvat sekä aikuisille että lapsille.

Pitataskut antavat vapauden valita

Pitataskuun voit sujauttaa melkein mitä vain täytteitä oman maun mukaan. Esimerkiksi broileri on kevyempi vaihtoehto, joka maistuu usein myös lapsille. Nyhtöpossu pitää edelleen suosiostaan kiinni ja maittaa vaikkapa chilin, punasipulin, jalapenojen, majoneesin ja BBQ-kastikkeen kera. Myös hummus sopii niin vege- kuin lihatäytteiden kanssa yhdistettäväksi.

Meksikolaisherkut vievät kielen mennessään

Meksikolainen ruoka on mitä mainiointa katuruokaa. Mausteinen liha yhdessä limen, korianterin ja chilin kanssa sopii tacojen väliin. Erinomainen valinta alkupalaksi ovat nachot, joista syntyy suussa sulava yhdistelmä Grillimaisterin kolmilokeroisen nachodipin kanssa.

Viileitä juomia kuumiin päiviin

Kesällä nautitaan perinteisten janojuomien lisäksi raikkaista Saskia-makuvesistä
ja ihanista Freeway-limonadeista,
jotka voi jatkaa aikuisten bileissä herkullisiksi drinkeiksi. Koristele tuoreilla marjoilla ja hedelmillä!

Jäätelöbuffa kruunaa menun

Helpoin tapa tarjoilla jälkkäri on kaivaa se pakastimesta esiin juuri ennen tarjoilua. Kesän Gelatelli-valikoimassa on monenlaisia tuutteja ja puikkoja tarjolla, myös laktoosittomaan herkutteluun.

Lue myös