WELL

Helsinki

/

EVERYBODY DINING

/

Vegetarian

Hyvä fiilis, se on monen asian summa

Marraskuussa 2016 avasimme Kaivokäytävässä hyvän huomenen, päivän ja illan keitaan, kokonaan uuden kahvilakonseptin, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty. Well, it’s finally here.

Poimi duuni- tai kotimatkasi varrelta mukaasi luonnonmukaiset, raikkaat, kasvispainotteiset take away –tuotteemme tai pysähdy lataamaan itseesi energiaa paikan päälle. Meillä mikään ei ole eilistä.

Blend me, drink me –smoothiet, Death before decaf –luomukahvit, salaatit, täytetyt leivät, rahkat, proteiinipikarit – Me tarjoamme hyvää makua, hyviä valintoja, hyvää fiilistä.

Well, good morning, good afternoon & good night. Me lupaamme ne sinulle, Kaivokäytävässä.

Olemme olleet auki nyt reilut neljä kuukautta, ja meillä on ihan hurjan hauskaa. Haluamme jakaa hyvää fiilistä ruokatuotteillamme sekä myös somessa, jossa lämminhenkistä naljailuamme maailman menolle seuraa jo yli 3100 ihmistä. Hymy on herkästi tarttuvaa.


Trendikäs ja urbaani idän ja lännen kohtauspaikka – Lonely Planetin vuoden 2017 kolmanneksi parhaaksi matkailukohteeksi valittu Helsinki saa suutuntuman ja maun WELLin luomasta Helsinki Bagelista. Nyhtökaura, lehtikaali, chipotle ja seesamiöljy lyövät kättä vegaanisen low carb -bagelin täytteinä.


Mitä yhteistä on WELLillä ja Nyhtökauralla? Molemmat ovat syntyneet Helsingissä! Gold&Green Foodsin kohuttu innovaatio Nyhtökaura sai alkunsa Helsingin Yliopiston tiloissa. Helsinki Bagel on siis paitsi kaupunkimme uusi nimikkoeväs, myös tribuutti upealle helsinkiläiselle tiedeyhteisölle.

Death Before Decaf, se loistava musta magia, jota me tarjotaan, on kotimaisemmalla twistillä ja intohimolla luotu kahvi- ja teebrändi. Kahvit tulee Warrior Coffeen, meidän kaverin, omalta luomusertifioidulta kahvipaahtimolta Vantaalta, jossa luomukahvit paahdetaan käsin. Raakakahvi ostetaan suoraan kahvinviljelijöiltä tai luomusertifioiduilta raakakahvitukkureilta.   


Kaivokatu 10 A

00100 Helsinki

Chef

Hannele Kulanko

Ruokatuotteemme äiti on konseptipäällikkö Hannele Kulanko, joka tekee vegeruokaa osaamisella, intohimolla ja hyvällä fiiliksellä.

Mikä on keittiömestarinne motto?:

Ai miten niin ei onnistu?

Mitkä kaksi raaka-ainetta keittiömestarinne ottaisi  mukaan autiolle saarelle, miksi?:

Vegeruokaa olisi varmasti helppo tehdä aution saaren antimistakin.

Ruokasuositus: Helsinki Bagel by WELL


Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Kaivokatu 10 A

00100 Helsinki