Vausti

Kotka

/

Everybody dining

/

Vausti on kotkalainen ravintola - tosissaan.

Olemme halunneet aivan alusta lähtien tarjota vieraillemme parhaita paikallisia raaka-aineita maailman mauilla maustettuina. Haluamme seurata, jopa luoda, trendejä ja yllättää pöydässämme istuvan.

Halumme on tuoda tarjolle jotakin lähiseudulta ja toisaalta poimia vieraidemme valittavaksi kaukomailta kantautuneita ruokia ja juomia. Maailma makuineen on ääretön, emmekä halua asettaa itseämme turhan tiukkoihin muotteihin, vaikka toisaalta edustammekin melko klassista tyyliä puhtaine makuineen.

Palvelu on ruoan ja juoman ohella tärkein tuotteemme. 

Vaustiin on aina mukava tulla. Tunnelma on rento ja välitön, ja ruoka- ja juomalistoilta löytyy aina jotain uutta kokeiltavaa. Palvelu on ruoan ja juoman ohella tärkein tuotteemme.

Talon erikoinen: Hovimestarimme Heikki Hytönen huolehtii Vaustin viinivarastosta rennon määrätietoisesti: valikoima ei ole valtavan laaja, mutta se vaihtuu sitäkin useammin. Näin voimme tarjota kerta toisensa jälkeen upeita makupareja keittiömme luomuksille. 

Aukioloajat

Ma-To 11-22
Pe 11-23
La  15-23
Su Suljettu 

Osoite

Kotkankatu 7, 
48100 Kotka 

Chef

Vesa Sjöblom

Nuoresta iästään huolimatta Vesalla on erinomainen näkemys siitä, miltä Vaustin ruoan tulee näyttää. Vesa on taiteilija työssään. Hän jaksaa luoda aina uusia yllättäviä yhdistelmiä Vaustin vieraiden lautasille. Vesan keittiössä asiat tehdään hyvin ja laadukkaasti, mutta rento ilmapiiri sallii muillekin luovan tekemisen ja vastuun ottamisen.

Vesa suosittelee kokeilemaan Vaustin neljän tai kuuden ruokalajin yllätysmenua Makujen Matkaa.- Pitkät menut ovat listamme ehdottamasti suosituimmat yksittäiset tuotteet ja keräävät kiitosta kerta toisensa jälkeen. Menut muuttuvat jatkuvasti, joten useinkin Vaustissa ruokaileva voi yllättyä aina uudelleen.  

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Kotkankatu 7, 
48100 Kotka