Treffi Pub & Bistro

Helsinki

/

Everybody dining

/

Bistro

Treffi Pub & Bistro - Helsingin rakastetuin ravintola Herttoniemen metroasemaa vastapäätä

Aivan Herttoniemen metroaseman vieressä sijaitseva lähiöklassikko Treffi Pub & Bistro avasi ovet 2014 marraskuussa mittavan remontin jälkeen. Lähiöpubista oli kuoriutunut bistro, jossa tarjoillaan ruokaa keittiötiimin yhdessä ideoimalta listalta. Ravintolan sydän on puuhiiligrilli, joka takaa upeat makuelämykset. Treffistä onkin lyhyessä ajassa tullut lähes legenda Helsingin ravintolamaailmassa.

Tehdään sellaista ruokaa, jota ihmiset haluavat syödä

Treffi Pub & Bistron ruokafilosofia on konstailematon: tehdään sellaista ruokaa, mitä ihmiset haluavat syödä – laadusta tinkimättä. Perusperiaatteena on, että keittiö tekee ruokaa asiakkaille, ei itselleen. Treffin keittiössä häärääkin porukka, joka selvästi viihtyy työssään ja toistensa seurassa. Vaikka tupa täynnä ja kiire pukkaa päälle, soi ämyreistä suomirock ja hommat hoidetaan hyvällä fiiliksellä. - Kun porukalla on hyvä boogi ja pilke silmäkulmassa, ei pitkäkään päivä tunnu raskaalta. Muutoinkin homma on Treffissä suoraviivaista ja liikkeet nopeita, keittiömestari Topi Keskisarja kertoo.

Ruokalista voi syntyä vaikka Prahassa

Burgerit ovat Treffin ”the juttu” ja niiden maine onkin kiirinyt kauas. Treffin väellä on myös hyvin omintakeinen tapa ideoida uutta ruokalistaa. Nimittäin aina ruokalistaa suunniteltaessa, Treffin omistaja ja ravintolamaailman velho Andy Solomon varaa keittiötiimille hotellin vaikkapa Prahasta, jossa syödään eri ravintoloissa, fiilistellään, haetaan vaikutteita ja sen jälkeen ryhdytään yhdessä ideoimaan. Näin on syntynyt ruokalista Berliinissä, Tallinnassa ja Aasiassa. Treffissä on myös ideapankki, jonne kaikki voivat heittää villeimpiäkin ajatuksia. Yhdessä tekeminen on siis Treffissä kaiken a ja o – ja se jos mikä maistuu lautasella. Tärkeintä on ”treffiläisyys”, johon kuulemma kasvaa ja jää positiivisesti koukkuun – niin asiakkaiden kuin tekijöidenkin puolesta. 

Mutta vaikka Treffissä ollaankin valmiita kokeilemaan hulluimpiakin ideoita, on ruokalistalla tiettyjä juttuja, jotka pysyvät ennallaan: Burgerit, käsintehdyt jäätelöt ja Milkshaket. Niiden perässä kannattaa tulla Herttoniemeen!

Treffi on the Roadin burgerihan ei ole vain pihvi sämpylän välissä. Se on rakkaudella hiiligrillissä kypsytettyä Black Angus -härkää, käsityötä ja salaisia kastikereseptejä. Ennen kaikkea se on ylpeästi itähelsinkiläinen, eikä se häpeile sitä, että se on burgereista paras!

Asiakkaita vauvasta vaariin

Treffissä käy asiakkaita vauvasta vaariin. Lauantaiaamupäivisin Treffiä suosivat lapsiperheet, lounasaikaan pöydissä istuvat rinta rinnan duunarit ja bisnesväki, ja iltamyöhällä paikan valloittaa bileväki syöden, juoden ja juhlien. Treffi Pub & Bistro on myös kotoisa sunnuntairavintola, jossa perheet viihtyvät pitkään ruokaillen ja vaikkapa lautapelejä pelaillen. Sunnuntaisin on tarjolla brunssi, jonka teema vaihtuu viikottain: välillä katetaan ranskalaista, joskus Lähi-idän herkkuja ja toisinaan nautiskellaan New Yorkin tyyliin. Kiertävä teema pitää mielenkiinnon yllä, joten ei ihme, että moni palaa Treffin herkkuja notkuvien pöytien ääreen uudestaan ja uudestaan. Treffistä ei ole kiire pois, sillä ruokaa saa joka päivä aamuyhdeksästä klo 24.00 saakka, mutta pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa.

Tiesitkö, että Treffillä on catering-palvelu sekä ruokarekka Treffi on the road? Treffin keittiö kulkee kesäviikonloppuisin kumipyörillä ympäri Suomen Ruisrockista häihin. Burgereita ja muita herkkuja kokataan hyvällä meiningillä vaikka Utsjoella – suomirockin tahdissa totta kai! 

Aukioloajat:

Su  To 9-02

Pe – La 9-03

Keittiömme on avoinna päivittäin

Ma – Pe 10.30-24

La 11-24

Su Brunssi 10-11:30 & 12-13.30 & 14-15.30 | À la carte 15.30-24

Osoite:

Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite:

Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki