The TRAY

Helsinki

/

Everybody dining

/

Cross kitchen ja street food

Värikkyys, jaettavat annokset, aidot maut ja rohkeat makuyhdistelmät ovat The TRAY -ravintolan ruokafilosofian ydin.

The TRAY – Chill & Share on uudenlainen ravintolakonsepti, jossa ruokalistan perustan muodostavat runsaat ja luovasti kootut vatiannokset. Cross Kitchenin ja Street Foodin parhaat puolet innovatiivisella tavalla yhdistävä ravintola kuljettaa kävijän vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille.

The TRAY tarjoaa rennon kohtaamispaikan keskellä Helsinkiä. Paikan johon on helppo tulla vaikka työpäivän päätteeksi nauttimaan hyvästä fiiliksestä yksin tai ystävien kanssa. Värikkyys, jaettavat annokset, aidot maut ja rohkeat makuyhdistelmät ovat The TRAY -ravintolan ruokafilosofian ydin.

Sama filosofia toteutuu baarin puolella, jossa tarjoilemme jaettavia drinkkejä. Välimerellisiä ja aasialaisia makuja sisältävien vatiannosten lisäksi tarjolla on toinen toistaan maukkaampia alkuruokia ja suussa sulavia jälkiruokia. Annoksistamme on vaikea keksiä suositusta, sillä kaikki annokset ovat syntisen herkullisia. Keittiömme on avoinna viikon jokaisena päivänä aina aamusta myöhäiseen iltaan. Tervetuloa viihtymään! 

Ma–to 11–24 (Keittiö 22.30)

Pe 11–02 (Keittiö 24.00)

La 17–02 (Keittiö 24.00)

Su 18–24 (Keittiö 22.30)

Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki

Chef

Firas Safar

Jaettavat annokset sekä juomat ovat filosofiaamme. Kokkimme Firas Safar ammentaa inspiraationsa maailman eri keittiöistä, makuja löytyy niin Aasiasta, Välimereltä, Lähi-idästä sekä Euroopasta.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki