Teatteri

Helsinki

/

Nice dining

/

Grill

Monipuolisia ravintolapalveluita Helsingin sydämessä

Tanssi tyylikkäässä yökerhossa, rentoudu ystävien kanssa viihtyisässä baarissa tai nauti ensiluokkaista entrecôtea suoraan grillistä. Ravintola Teatteri taipuu moneen.

Aivan Helsingin sydämessä sijaitseva Teatteri on viime vuosina kasvanut erottamattomaksi osaksi Esplanadin puistoa. Kesäisisin ravintolan terassi tarjoaa mukavan mahdollisuuden nauttia eläväisen puiston tunnelmasta kiireettömästi.

Ympäri vuoden valkoinen rakennus kätkee sisäänsä laadukkaan grillin, wine&deli –ravintolan kevyempään nälkään, kaksi baaria sekä yökerhon. Grillin keihäänkärkinä toimivat marmoroidut lihatuotteet sekä kotimainen, laadukas häränliha.

Teatteri toimii aivan Svenska Teaternin kupeessa, mistä ravintokokonaisuuden nimikin juontaa juurensa. Teatteri on siis hyvä paikka nauttia herkullinen illallinen tai artesaani-cocktail ennen näytelmää tai sen jälkeen.

Aukioloajat: 
Ma-ti 09-01
Ke-pe 09-04 
La 11-04 
Su suljettu

Osoite 
Pohjoisesplanadi 2, 
00130 Helsinki

Chef

Jouni Jyrä

Jouni Jyrä opiskeli alun perin tekniselle alalle, mutta työskenneltyään nuorena hetken äitinsä ravintolassa urasuunnitelmat muuttuivat. Edessä oli pian muutto Helsinkiin, opiskelu ravintolakoulu Perhossa ja pitkä ura ravintola-alalla. Oppi-isänään Jyrä pitää huippukokki Pekka Terävää, jonka alaisuudessa hän työskenteli uransa alkuvaiheessa eri ravintoloissa.

Jyrä nauttii ammatissaan erityisesti mahdollisuudesta uuden kokeilemiseen. Vaikutteita hän saa toisesta harrastuksestaan, designista. Sekä muotoilussa että kokkauksessa Jyrä arvostaa funktionalismia.

”Ruuan täytyy olla kuin Aallon suunnittelema kolmijalkajakkara. Siitä ei voi enää ottaa mitään pois, eikä siihen tarvitse lisätä mitään”

Mitkä raaka-aineet autiolle ottaisit mukaan autiolle saarelle 
Entrecôte ja peruna. Ensimmäisestä ei lihatuote parane ja tykkään hirveästi perunasta. Siitä voi tehdä mitä tahansa.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite 
Pohjoisesplanadi 2, 
00130 Helsinki